Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: braayn ve Aybin.Kilic

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Aranızda 1320 almayı düşünen ve İstanbulda ikamet eden varsa bana pm atsın :) Konuya dönersek 1020 ye en son ne zaman güncelleme kontrolü yaptım hatırlamıyorum bile . Güncelleme geldi-gelmedi stresi beni güncellemeden biraz soğuttu sanırım :) Ama sızıntıları takip ediyorum .

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Aybin.Kilic
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bilen varsa 4K video da kaç mb olur yaklaşık

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Arkadaşlar finlandiya romu kurmuştum cihaza acaba Türkiye romunu kurmak için Nokia care ile mi yapmam lazım

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: baysal.onur ve ogzhnoTr

bayon

Üye
4K gereksiz yav herkeste 4K TV mi var ? E varsada hafıza problemi zaten ayrı konu..

Öyle tabi normal video çekmeye uygun bişey değil ama önemli bi tanıtım veya projede iyi duracaktır ilgilenenler için

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1dk 4k video 663 mb tuttu lumia 930 ile.

Yok artık diyorum. Kazayla 5 dk video çekeyim desen 4 gb yer yiyecek. :)

Bir soru sormak istiyorum? Video çekerken ısınma var mı? Androidteki bir 4k cihaz çekim yaparken ısınma sorunu yüzünden kapanıyordu da?

bayon

Üye
Yok artık diyorum. Kazayla 5 dk video çekeyim desen 4 gb yer yiyecek. :)

Bir soru sormak istiyorum? Video çekerken ısınma var mı? Androidteki bir 4k cihaz çekim yaparken ısınma sorunu yüzünden kapanıyordu da?

Şimdi 1 dk video çektiğim için ısınma yaşamadım müsait olduğum da bi deneyecem ama

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
4K çektim bir ısınma olmadı fakat boyutu yüksek bence harici bir disk lazım tb cinsinden ama güzel güzel çekeceksin her anı yaşayacaksın tv yok ama yakında herkes alır herhalde Pc de izleriz ama ekran kartı da çok iyi olmalı

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Aybin.Kilic
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Allaaaaaaaaaah yaşasın 4K :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve Sensation
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Allaaaaaaaaaah yaşasın 4K :)
Sakin ol şampiyon. Elindeki (1520/930 neyse) cihazı masaya bırak, ellerini görebileceğimiz bir şekilde yukarı kaldır ve teslim ol.
Ya bir dakka yahu replikleri karıştırdım sanırım. :) :):)

• Beğen
Tepkiler: og1907
SLH.55

SLH.55

Üye
Darısı üvey evlat 920'ye

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunun yaptığını nasıl yaprım arkadaşlar bilgisi olan @papakudioflu @bulutsuzgece

Son düzenleme:

Üst Alt