Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 984657 ve Aybin.Kilic
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
şimdi denım yükledim 4k video çektim. kalite bence kötü. karıncalı çekiyor. en büyük sıkıntı ise odaklanma. telefonu hareket ettirerek video çektiğinde geçişlerde bulanıklık oluyor. sabit tutunca odaklıyor. ayrıca bende 920 vardı ilk çıktığında almıştım. gece oda da televizyonun lg logosundan çıkan ışıkla bütün odayı aydınlık çekiyordu. fakat 1520de bu olmuyor. güncelleme ile bence çok daha kötü oldu. iyileşme hissettiğim tek nokta hızlı açılıyor. ön kameraya geçiş kısayol olarak gelmiş. ayrıca ön kamerada çekmeden önce çok net çekiyorum ve gene bi bozukluk oluyor. arka kamerada renklerin doğruluğu konusunda halen sorun devam ediyor. 1520 kullanıcılardan cevap bekliyorum gerekirse bi kaç video çekip atabilirim.

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
He tamam Nokia kral ms apple özentisi ok

Hunharca güldüm bu yoruma :kop2::kop2:
iphone var şarja takınca açılma özelligi wpye özel bir özellik değil.
Android , jolla derken şimdi sıra iosa geldi.!
Allah bu Microsoft'un belasını versin.!!! Ne yapsa beğendirmiyor Emre'ye.
Microsoft CEO'su ve yönetim kurulu ile irtibat kurabilirsem sana randevu alacağız Maxicep Wp kullanıcıları olarak. Sende kurtulursun bizde kurtuluruz artık.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, skynet ve ogzhnoTr
flutewoddy

flutewoddy

Üye
denimi yükledikten sonra arama yaparken ses gelen yerden tam araya bastığında çıt diye ses geliyor acaba neden böyle oluyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
denimi yükledikten sonra arama yaparken ses gelen yerden tam araya bastığında çıt diye ses geliyor acaba neden böyle oluyor

Aynı olay bende de var. Hatta o ses "çıt"değilde konuştuğum kişinin sesinden anlık bir ses parçası gibi. O ses kimi aramışsam aradığım o kişinin sesi oluyor. Anlık duyuluyor ve anında aramaya geçiyor.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Aynı olay bende de var. Hatta o ses "çıt"değilde konuştuğum kişinin sesinden anlık bir ses parçası gibi. O ses kimi aramışsam aradığım o kişinin sesi oluyor. Anlık duyuluyor ve anında aramaya geçiyor.
o zaman yazılımsal bir sıkıntı var ortada

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefon sinyalleriyle düşünce aktarılabilir mi diye bişey vardı bi ara :hmmm

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu sefer üvey 625 :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Şuan güncelleme almayan telefonlardan en çok kullanıcısı olan 920'dir. O yüzden hadi be 920 kalbimiz seninle ..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yeni üvey evlat 920 olacaktır bence. Hiç esamesi okunmuyor da.

SLH.55

SLH.55

Üye
Geçen sene 620 vardı bekliyordum.Bu sene 920 var yine bekliyorum :nargile:

• Beğen
Tepkiler: oznkrts, suyunsesi ve Aybin.Kilic
Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
925 de bunun arasında sanırım :) gerçi pekde umrumda değil w10 bekliyorum

Üst Alt