utt2
Üye
Wp de yeniyim kardeşher hafta perşembeden perşembeye güncelleme veren eyyy MS neyin peşindesin !! kırıcı oluyorsun .... =)
Wp de yeniyim kardeşher hafta perşembeden perşembeye güncelleme veren eyyy MS neyin peşindesin !! kırıcı oluyorsun .... =)
Hocam sen gelen güncellemelerin bilgisi konusunda çok geride kalmışsın. Maxicep genel konusundaki ana başlıkları şöyle bir ilk sayfalarını okuyarak ve sonra sonlara gelip aralardan okuyarak takip etmeye başla. Kısa zamanda toparlarsın.Sağol
Sa
Sana güncelleme geldimi kardeş bana cyan geldi tel lumıa 820
Bu hafta 1520 ,1320,ve 925'e bekliyorum
TR romu kur dil sorununda ortadan kalsınArkadaslar bir sorum olacak simdi ben 925 i rusyadan aldim.Denim guncellemesini yukelyebilmem icin rusya ya dagitilmasini ni bekleyecegim.Turkiye room u yok telefonda
Birde telefonu nasil turkce yapabilirim dillerde turkce var ama sadece klawye ve bolgeyi turkiye yapiyor
araya 920 yi de sıkıştırsalarBu hafta 1520 ,1320,ve 925'e bekliyorum
Arkadaşlar bir sorum olacak simdi ben 925 i Rusya'dan aldım.Denim güncellemesini yükleyebilmem için rusya ya dağıtılmasını mı bekleyeceğim.Türkiye room u yok telefonda
Birde telefonu nasıl Türkçe yapabilirim dillerde Türkçe var ama sadece klavye ve bölgeyi Türkiye yapıyor
Denim yüklü 930 ve 1520 için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır830 için uygun değilmi
Bazı operatör cihazlarında aktif edilmediği için işe yarar ama bizim cihazlar Country variant olduğu için aktif olarak geliyor denimle.Denim yüklü 930 ve 1520 için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hala gelmedi cidden imkanım olsa wp'yi bırakırdım.Tamam stabillik on numara görselliği seviyorum aslında herşeyini seviyorum ama bu güncellemelere ne demeli...
Olaya bakış açınızı beğendim fakat WP ve Android bana göre karşılaştırılacak seviyede değil teki kaç senelik sistem tek tük düzeltmeler alırken WP de eksiklik çok Android veya iOS'a göre güncellemeler 2x daha hızlı olmalıydı bana göre ama Microsoft çok yavaş davranıyor buda gözler önünde zaten.Bazen bu güncelleme konusunda Microsoft'un yavaşlığı fazla ve haksız eleştiri yaptığınızı düşünüyorum. En basitinden Android 5.0 Lolipop güncellemesini Google ne zaman duyurdu ve şu anda kaç tane cihaz aldı? 4 ay önce duyurulan ve yayınlanmaya başlayan güncellemenin Android platformunda 4 ay sonunda kullanım oranı %1.8????
Bazen bu güncelleme konusunda Microsoft'un yavaşlığı fazla ve haksız eleştiri yaptığınızı düşünüyorum. En basitinden Android 5.0 Lolipop güncellemesini Google ne zaman duyurdu ve şu anda kaç tane cihaz aldı? 4 ay önce duyurulan ve yayınlanmaya başlayan güncellemenin Android platformunda 4 ay sonunda kullanım oranı %1.8????