Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben aynı anda Lumia 925 ve Nexus 4 kullandım tabiki WP stabilite ve performans olarak iyi ancak Androide göre biraz geride çünkü çok boş bir işletim sistemi şu an bizim beklediğimiz şeyleri Android ve iOS yıllar öncesinden aldı yani karşılaştırırken biraz tarafsız bakalım ayrıca ben bu yazılarıda 925 den yazıyorum bende isterimki WP hepsinden iyi olsun ve olmaması için hiçbir engel yok sadece MS biraz hızlanmalı

Zaten genel sıkıntı o. Microsoft geliştirmek adına ağırdan alıyor. Symbiandaki özellikleri alsalar bile giriş için muhteşem olurdu. Wp8 den bu yana kullanıyorum. Amber Black Cyan ve gdrler ile yol aldılar ama halen yeterli çıkışı yapamadılar. Wp10 en büyük şansları olacaktır. Ya tamam ya devam düşüncesi herkeste ortak bir olgu. Şahsen ben devam edeceğim wp ye. Stabilize ve güvenlik benim için önemli.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu akşam 630 ve 1520'ye güncelleme bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: braayn ve ogzhnoTr
luckysleven

luckysleven

Üye
Tek kelime evet. Randıman alıyorum. Ana ekrana atmadan oyunlar arası geçiş yapıyorum. Tırı vırı dediğin oyunlar en küçük olanı 30 mb. 50-60 mb ile başlayıp 1 gb a kadar olanları da var. İstediğin iki hatta üç tanesini belirt onları açayım ve geçişler arası caps alayım.

Ha tek sıkıntı baştan yüklemesi. Multi tasking konusunda çok başarılı değil. Android tablet var bende. Aynısı ondada oluyor. Baştan yüklemesi yani.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bastan baslatiyor cunku arkadaki uygulamayi sonlandiriyor. Boylelikle cihaz hizli calisiyor zaten 512mb ile bu kadar is ancak boyle yapilabilir.. Ie browserdaki sekme makntigi ile ayni ..

barannn79

barannn79

Üye
Çoğu oyunlardan ve tarayıcılardanda atıyor. Bu sorun bence uygulamalarla ilgili değil. Windows 8.1 den kaynaklanan atma sorunu var bence

og1907

og1907

Üye
Sıralamayı bozmayalım 1320 sırada :D

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve Peocawe
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Hadi hayırlısı

YkPkY

YkPkY

Üye
W8 atanızı es geçtiniz.ne ayaksınız :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben de 925 e bekliyorum ama gelmeyecek :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Almanyada lumia 820 hala Black :)

tgoksen1

Üye
s3 miniye dayanamayıpo lumıa 620 geri geldım:op:

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01 ve Aybin.Kilic
braayn

braayn

Üye
Nerde kaldı bu denim. :) çaykur rize Beşiktaş maçı saati geldi denim halen yok

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
geçtiğimiz perşembe lumia 930'a saat kaçta gelmişti acaba ?

braayn

braayn

Üye
bu perşembeyi boş geçmezler inşallah hani 1520 e gelmesede diğer modellere versinler :)

Üst Alt