Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
bu güncellemeler son kullanıcı için preview e ne kaldı şurda denim nerde diye düşünmek saçma. Herkes preview da kullanmıyor.
Ben pfd kullanmıyorum ve wp 10'da kurmayacağım Denimi beklemem neden saçma. ?? Asıl kararlı bir sümü beklemek daha mantıklı ...pfd ler hep zamanında verildi diyoruz ozaman pfd için asıl kasmaya gerek yok gunu geldimi verecekler ama Denim için bu geçerli değil.

bayon

Üye
Beyler denimi kuran 930 kullanıcıları foto çeker çekmez galeriye girip fotoya bakmak istediğinizde kaydediliyor... Yazısını görecek misiniz ? Bir kontrol eder misiniz lütfen?
rich capture açıksa bekletiyor fotoğrafı işlemek için

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben pfd kullanmıyorum ve wp 10'da kurmayacağım Denimi beklemem neden saçma. ?? Asıl kararlı bir sümü beklemek daha mantıklı ...pfd ler hep zamanında verildi diyoruz ozaman pfd için asıl kasmaya gerek yok gunu geldimi verecekler ama Denim için bu geçerli değil.

Preview e ne kaldı demekten bahsediyorum, nerde niye gelmedi demekten değil

astala_61

astala_61

Üye
Lumia Software Recovery Tool sa ne zaman düşer 930n denim guncellemesi sorunsuz sıfır guncelleme için. @papakudioflu

skynet

Üye
Herhalde bütün modellere geldikten sonra sunuculara yüklenir

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
1020 için hiçbir ülkede ses yok .

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
920 de de tık yok yaw nalet sana ms, bari w10 u erkenden ayın 3 4 u gibi verde affedek seni

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nasıl iş bu anlamadım

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Yahu arkadaş 630'a gelmedi mi hala?

braayn

braayn

Üye
Denimi Rezil ettiler vay arkadaş ne güncellemeymiş.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Güncelleme yapılırken telefon sıfırlanmaz normalde. Başka bir şey yapılmış olmasın ?
Olabilir bende tam bilmiyorum o an telefon bende değildi. Neyse gene de iyi oldu Bi sıfırlanmış oldu kendine geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Arkadaşlar biriniz ipleyin 630'a neden gelmedi bu öptüğümün güncellemesi

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
evet olacak ama bence riske girme bende finlandiya romu kurmuştum 1520'e daha sonra cyana döndüm gelmesini bekliyorum.

Benim telefon 8.1 Cyan yüklü gelen ilk telefon. Şu güncellemeyi de ilk bize verselerdi çok iyi olurdu :p

braayn

braayn

Üye
Benim telefon 8.1 Cyan yüklü gelen ilk telefon. Şu güncellemeyi de ilk bize verselerdi çok iyi olurdu :p
içimden sırada 1520 ile 630 'a gelecek gibi :)
evrene pozitif mesaj yollayalım ki gelsin yoksa geleceği yok

• Beğen
Tepkiler: Quantal Quetzal

Üst Alt