Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Benim 520de de pfd yüklü denim güncellemesi gelmedi bekliyorum gelir diye 830 için bekleyemedim tabi

braayn

braayn

Üye
Her hafta bir kaç modele mi verecek bunlar !!!

oznkrts

oznkrts

Üye
Güncellleme bence çok iyi ama hey cortana comutunu aktif edemedim bi türlü bu arada lumia cameranın açılış hızını ve rich captureyi efsane yapmışlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncellleme bence çok iyi ama hey cortana comutunu aktif edemedim bi türlü bu arada lumia cameranın açılış hızını ve rich captureyi efsane yapmışlar
aynen kamera o kadar hızlı açılıyor ki o kadar zamanda ben kilit ekranı bile açamam:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bizi en sona bırakacaklar galiba (920)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rainesto
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Geçen gün baktım 925 için sadece Almanya da vermişler o da operatör romu bence yeni üvey evlat 925 olacak

dakamon

dakamon

Üye
aynen kamera o kadar hızlı açılıyor ki o kadar zamanda ben kilit ekranı bile açamam:kıskıs:
Üst seviye cihazlarda hızlı açılacak ama alt seviyede yine geç açılıyor. Çünkü lm camera 5.0 da öyle hızlı açılıyor.

oznkrts

oznkrts

Üye
Kesinlikle yanlış görmüyorsam videodaki odak sorunu çözülmüş ve hdr ayarını biz yapabiliyoruz bu arada siz hey cortana comutunu aktif edebildinizmi ?
Üst seviye cihazlarda hızlı açılacak ama alt seviyede yine geç açılıyor. Çünkü lm camera 5.0 da öyle hızlı açılıyor.
üstat o kadar para döktüm olsun o kadar

merlin19

merlin19

Üye
preview for developers güncelleme yok didi. :) kararlı sürümde olanlar kontrol etsin de ona göre flash atayım
930'a almanya romu çakmıştım O Kadarda acelesi yok bırak biraz bekle iyice sindirsin millet o zaman Çakarız Flashı zaten alıştım ben denim'e ama yinede tr rom ile iyi olurdu elleğam :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Yeni üvey evlat 920

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 ve 1520 yine yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
930'a almanya romu çakmıştım O Kadarda acelesi yok bırak biraz bekle iyice sindirsin millet o zaman Çakarız Flashı zaten alıştım ben denim'e ama yinede tr rom ile iyi olurdu elleğam :D
Gerek kalmadı ben Türkiye CV ile aldım güncellemeyi.

braayn

braayn

Üye
Beyler denimi kuran 930 kullanıcıları foto çeker çekmez galeriye girip fotoya bakmak istediğinizde kaydediliyor... Yazısını görecek misiniz ? Bir kontrol eder misiniz lütfen?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beyler denimi kuran 930 kullanıcıları foto çeker çekmez galeriye girip fotoya bakmak istediğinizde kaydediliyor... Yazısını görecek misiniz ? Bir kontrol eder misiniz lütfen?
Direk çekilen resim açılıyor. Bekleme 0.01 saniye

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Daha denim tamamen dağıtılmadan 10'u bekliyoruz. Nasıl iş ya!

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ay sonu geldi şubat 16 ne kaldı ama denim de gelsin

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bu güncellemeler son kullanıcı için preview e ne kaldı şurda denim nerde diye düşünmek saçma. Herkes preview da kullanmıyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt