Quantal Quetzal
Üye
Dem Baba Dem Baba getir bize Denim update :S Olmadı ama olsuniçimden sırada 1520 ile 630 'a gelecek gibi
evrene pozitif mesaj yollayalım ki gelsin yoksa geleceği yok

Dem Baba Dem Baba getir bize Denim update :S Olmadı ama olsuniçimden sırada 1520 ile 630 'a gelecek gibi
evrene pozitif mesaj yollayalım ki gelsin yoksa geleceği yok

Hangi açıdan? Daha önce paylaştığınız ek ayarlar yok mu?ya birşey farkettim ben lumia 930 için finlandiya romu kurup yuklemiştim denim guncellemesini bugun de turkiyeye gelen surumu yukledim ayarlardaki hücresel+sim çok farklı finlandiya surumune gore şaşırdım
Arkadaşlar cortanayı kontrol etmek için bolgeyi dili ve klavye dilini değiştirdim cortana geldi dilinizde konuşamıyorum yazısının altından ayarlara girdim sonra bi güncelleme uyarısı aldım 21 adımlık güncelleme ama çok çabuk bitti max5 dk falan pd tik kaldırmıştım bi değişiklik gözüme çarpmadı bi bakın sizde L925
Lumia denim guncellemesi 925 icin ciktimi ve güncelleme boyutu ne kadar yardimci olurmusunuz.
Cevap icin tesekkur ederim peki guncelleme boyutu ne kadar.hayır henüz çıkmadı 925 için.
Boşverin arkadaşlar zaten fazla bişey olmayacak boşa heyecan yapmayın yüzde 3pazar payı olan bi işletim sistemi daha fazla pazar kapmak için uğraşmıyor bile bize ne oluyor sonuç olarak telefon kavgaya gürültüye çokta gerek yok benim ülkem yaparsa ozaman bende sizinle beraberim başkaları için çok fazla boşa zaman harcıyoruz
Ugrasmiyor derken ayni dusuncede deilim seninle. Evet biraz yavas gelisiyor olsada benim gibi sevenler de mevcuttur sonunda bekledigimize deyecektir kanatindeyim.
Apk desteği gelirse ben İos a geçerim böyle saçma bir şey olamaz ve buradaki bir çok kişi de benim gibi düşünüyor değerlenmez yaniBeyler Microsoft tartışılmaz bir güç. Belli ki Windows 10 ile uğraşıyorlar. Ya da öyle umuyorum![]()
Windows 10'da apk desteği gelsin buralar değerlenecek zaten. Kafanızı yormayın derim!

Hangi açıdan? Daha önce paylaştığınız ek ayarlar yok mu?
2G-3G-4G geçişi yok mu yani?
Bunu demek istedim yani Denim ikisde