Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye

bayon

Üye
ya birşey farkettim ben lumia 930 için finlandiya romu kurup yuklemiştim denim guncellemesini bugun de turkiyeye gelen surumu yukledim ayarlardaki hücresel+sim çok farklı finlandiya surumune gore şaşırdım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya birşey farkettim ben lumia 930 için finlandiya romu kurup yuklemiştim denim guncellemesini bugun de turkiyeye gelen surumu yukledim ayarlardaki hücresel+sim çok farklı finlandiya surumune gore şaşırdım
Hangi açıdan? Daha önce paylaştığınız ek ayarlar yok mu?

aalpeer01

aalpeer01

Üye
Arkadaşlar cortanayı kontrol etmek için bolgeyi dili ve klavye dilini değiştirdim cortana geldi dilinizde konuşamıyorum yazısının altından ayarlara girdim sonra bi güncelleme uyarısı aldım 21 adımlık güncelleme ama çok çabuk bitti max5 dk falan pd tik kaldırmıştım bi değişiklik gözüme çarpmadı bi bakın sizde L925

Rainesto

Rainesto

Üye
920 ye geleceği yok ama insan bekliyor işte

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar cortanayı kontrol etmek için bolgeyi dili ve klavye dilini değiştirdim cortana geldi dilinizde konuşamıyorum yazısının altından ayarlara girdim sonra bi güncelleme uyarısı aldım 21 adımlık güncelleme ama çok çabuk bitti max5 dk falan pd tik kaldırmıştım bi değişiklik gözüme çarpmadı bi bakın sizde L925

Dil güncellemesi olabilir

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Baktım tam atılan mesaj sayısı 625 bnmkı ıle 626 oluyor tesadüf :-) mu

serecans

serecans

Üye
Lumia denim guncellemesi 925 icin ciktimi ve güncelleme boyutu ne kadar yardimci olurmusunuz.

edta28

Üye
Boşverin arkadaşlar zaten fazla bişey olmayacak boşa heyecan yapmayın yüzde 3pazar payı olan bi işletim sistemi daha fazla pazar kapmak için uğraşmıyor bile bize ne oluyor sonuç olarak telefon kavgaya gürültüye çokta gerek yok benim ülkem yaparsa ozaman bende sizinle beraberim başkaları için çok fazla boşa zaman harcıyoruz

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
serecans

serecans

Üye
Ugrasmiyor derken ayni dusuncede deilim seninle. Evet biraz yavas gelisiyor olsada benim gibi sevenler de mevcuttur sonunda bekledigimize deyecektir kanatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, kimbilir_01 ve ogzhnoTr
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Boşverin arkadaşlar zaten fazla bişey olmayacak boşa heyecan yapmayın yüzde 3pazar payı olan bi işletim sistemi daha fazla pazar kapmak için uğraşmıyor bile bize ne oluyor sonuç olarak telefon kavgaya gürültüye çokta gerek yok benim ülkem yaparsa ozaman bende sizinle beraberim başkaları için çok fazla boşa zaman harcıyoruz

Ugrasmiyor derken ayni dusuncede deilim seninle. Evet biraz yavas gelisiyor olsada benim gibi sevenler de mevcuttur sonunda bekledigimize deyecektir kanatindeyim.

Beyler Microsoft tartışılmaz bir güç. Belli ki Windows 10 ile uğraşıyorlar. Ya da öyle umuyorum :)

Windows 10'da apk desteği gelsin buralar değerlenecek zaten. Kafanızı yormayın derim!

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Beyler Microsoft tartışılmaz bir güç. Belli ki Windows 10 ile uğraşıyorlar. Ya da öyle umuyorum :)

Windows 10'da apk desteği gelsin buralar değerlenecek zaten. Kafanızı yormayın derim!
Apk desteği gelirse ben İos a geçerim böyle saçma bir şey olamaz ve buradaki bir çok kişi de benim gibi düşünüyor değerlenmez yani

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Rainesto ve skynet
braayn

braayn

Üye
1520 denim alan ülkelerin listesi aralarında kıbrısda var Turkiye'yi Teğeet geçmişler. :)

Albania 1520 DENİM
Bosnia and Herzegovina 1520 DENİM
Bulgaria 1520 DENİM
Croatia 1520 DENİM
Cyprus 1520 DENİM
Estonia 1520 DENİM
Finland 1520 DENİM
France 1520 DENİM
germany 1520 DENİM
greece 1520 DENİM
hungary 1520 DENİM
Ireland 1520 DENİM
Italy 1520 DENİM
Latvia 1520 DENİM
Lithuania 1520 DENİM
Macedonia 1520 DENİM
Poland 1520 DENİM
Romania 1520 DENİM
Serbia 1520 DENİM
Slovakia 1520 DENİM
Slovenia 1520 DENİM
United Kingdom 1520 DENİM

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Peocawe

Peocawe

Üye
her hafta bir cihaza veriyorlar şaka gibi ya

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
925 denim alan ülkeler arasında Almanya da var. Bütün dünyayı teğet geçmişler. :)

Germany 925 DENİM (o2)

@braayn

Peocawe

Peocawe

Üye
başka ülke romu mu kursam artık klasörleme ve hücresel çok lazım oluyor.

Üst Alt