pfd nin tikini kaldırıp deneBenim 520de de pfd yüklü denim güncellemesi gelmedi bekliyorum gelir diye 830 için bekleyemedim tabi
aynen kamera o kadar hızlı açılıyor ki o kadar zamanda ben kilit ekranı bile açamamGüncellleme bence çok iyi ama hey cortana comutunu aktif edemedim bi türlü bu arada lumia cameranın açılış hızını ve rich captureyi efsane yapmışlar

Üst seviye cihazlarda hızlı açılacak ama alt seviyede yine geç açılıyor. Çünkü lm camera 5.0 da öyle hızlı açılıyor.aynen kamera o kadar hızlı açılıyor ki o kadar zamanda ben kilit ekranı bile açamam![]()
Kesinlikle yanlış görmüyorsam videodaki odak sorunu çözülmüş ve hdr ayarını biz yapabiliyoruz bu arada siz hey cortana comutunu aktif edebildinizmi ?aynen kamera o kadar hızlı açılıyor ki o kadar zamanda ben kilit ekranı bile açamam![]()
üstat o kadar para döktüm olsun o kadarÜst seviye cihazlarda hızlı açılacak ama alt seviyede yine geç açılıyor. Çünkü lm camera 5.0 da öyle hızlı açılıyor.
pfd nin tikini kaldırıp dene
930'a almanya romu çakmıştım O Kadarda acelesi yok bırak biraz bekle iyice sindirsin millet o zaman Çakarız Flashı zaten alıştım ben denim'e ama yinede tr rom ile iyi olurdu elleğampreview for developers güncelleme yok didi.kararlı sürümde olanlar kontrol etsin de ona göre flash atayım

1520 kullanıcısı olarak pekte takmıyorum ne zaman gelirse o zaman yüklerim920 ve 1520 yine yok

Gerek kalmadı ben Türkiye CV ile aldım güncellemeyi.930'a almanya romu çakmıştım O Kadarda acelesi yok bırak biraz bekle iyice sindirsin millet o zaman Çakarız Flashı zaten alıştım ben denim'e ama yinede tr rom ile iyi olurdu elleğam![]()
Direk çekilen resim açılıyor. Bekleme 0.01 saniyeBeyler denimi kuran 930 kullanıcıları foto çeker çekmez galeriye girip fotoya bakmak istediğinizde kaydediliyor... Yazısını görecek misiniz ? Bir kontrol eder misiniz lütfen?