Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkdaşlar denım geldı bana başka ulke romu pdf felan yuklu deıl denız yazıor ve ozellıklerını kontrol ettım 1320 sahipleri bakabılrmı
arkdaşlar denım geldı bana başka ulke romu pdf felan yuklu deıl denız yazıor ve ozellıklerını kontrol ettım 1320 sahipleri bakabılrmı

skynet

Üye
Zaten bugün veya yarın bir kaç modele vermeleri gerek baya boşladılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bnmkı 1320 ve geldi dıorum hiç kımseden ses seda yok beklemıorlar heralde yada daha once gelmıs konuya eklenmemıs heralde :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
herkes 10 u bekliyor denim le işi olmaz artık millettin

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
az bekleyin 1320 için dönüş yapıcam birazdan :)
1320 güncel!!

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bnmkı neden biranda denıme geçtı hoşgeldnız felan fıstan dedı ve tum denım ozellıklerı çalısıor

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hıc bılmıyorum yeni aldım bende hiç bişi yapmadım tele bu arada bedewa uygulama veren bi app vardı hergun freeapp miydi ismi nydı

Peocawe

Peocawe

Üye
1320 güncel.

skynet

Üye
Hıc bılmıyorum yeni aldım bende hiç bişi yapmadım tele bu arada bedewa uygulama veren bi app vardı hergun freeapp miydi ismi nydı

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
L630 için ne zaman çıkacak?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

830 ve bir kaç tanesinde daha
Not available yazıyor. Ne demek istemişler ?
@Sensation

skynet

Üye
Her halde zaten onlarda yüklü geldiği için o yazı yazıyordur

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
braayn

braayn

Üye
Yarın perşembe bence bir kaç modele daha verirler...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Globalde lumia 530,735 ve 830 da eklenmiş. Yakın bir zamanda Türkiye'ye uğraması dileklerimi sunuyorum:)

Pfd yüklü olmasın o telefona ;) Ekstralar + Bilgi güncellemesini yapınca denime hoş geldin diyor da.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Globalde lumia 530,735 ve 830 da eklenmiş. Yakın bir zamanda Türkiye'ye uğraması dileklerimi sunuyorum:)

Pfd yüklü olmasın o telefona ;) Ekstralar + Bilgi güncellemesini yapınca denime hoş geldin diyor da.
Telefonu sıfır aldım kurmadım hiçbirşey

braayn

braayn

Üye
Bu akşam 1520 gelecek dun rüyamda ak sakallı dede haber verdi demek isterdim ama gormedim

Üst Alt