Güncelleme sunuculara yüklenmişmi deneyen var mı ? cyan kuruyor nsu
Rainesto Üye skynet' Alıntı: Güncelleme sunuculara yüklenmişmi deneyen var mı ? Genişletmek için tıkla ... cyan kuruyor nsu
skynet' Alıntı: Güncelleme sunuculara yüklenmişmi deneyen var mı ? Genişletmek için tıkla ... cyan kuruyor nsu
kamil5028347 Üye Denim güncellemesi alan bazı 930 larda os versiyon 8.10.14226.359 yeni güncellememi çıkacak acaba
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi parberk99' Alıntı: Hareketlenme var mı? Genişletmek için tıkla ... Az da olsa vardı ama Türkiye pas geçildi.
parberk99' Alıntı: Hareketlenme var mı? Genişletmek için tıkla ... Az da olsa vardı ama Türkiye pas geçildi.
parberk99 Üye astala_61' Alıntı: genemi Genişletmek için tıkla ... Aynen ya gene mi. Neyse bütün umutlar pazartesiye...
astala_61' Alıntı: genemi Genişletmek için tıkla ... Aynen ya gene mi. Neyse bütün umutlar pazartesiye...
braayn Üye Servisten cihazım geldi DENİM Halen piyasada yok cihazı ilk servise verdiğimde denim gelir ve ben cihaza hemen kuramam diyordum ki tam tersi oldu işde
Servisten cihazım geldi DENİM Halen piyasada yok cihazı ilk servise verdiğimde denim gelir ve ben cihaza hemen kuramam diyordum ki tam tersi oldu işde
Esendağlı Üye braayn' Alıntı: Servisten cihazım geldi DENİM Halen piyasada yok cihazı ilk servise verdiğimde denim gelir ve ben cihaza hemen kuramam diyordum ki tam tersi oldu işde Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun,sorun çözülmüşmü sıkıntı yoktur umarım.
braayn' Alıntı: Servisten cihazım geldi DENİM Halen piyasada yok cihazı ilk servise verdiğimde denim gelir ve ben cihaza hemen kuramam diyordum ki tam tersi oldu işde Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun,sorun çözülmüşmü sıkıntı yoktur umarım.
braayn Üye Esendağlı' Alıntı: Geçmiş olsun,sorun çözülmüşmü sıkıntı yoktur umarım. Genişletmek için tıkla ... eyvallah saolasın şuanlık sorun yok cihazı full şarj ettim ve fabrika ayarlarına çekip kurulumunu yaptım halen uygulamaları kuruyor.
Esendağlı' Alıntı: Geçmiş olsun,sorun çözülmüşmü sıkıntı yoktur umarım. Genişletmek için tıkla ... eyvallah saolasın şuanlık sorun yok cihazı full şarj ettim ve fabrika ayarlarına çekip kurulumunu yaptım halen uygulamaları kuruyor.
flutewoddy Üye papakudioflu' Alıntı: Lumia 930'da geleydi edildi Genişletmek için tıkla ... Lumia 1520'ye de geleydi iyiydi
papakudioflu' Alıntı: Lumia 930'da geleydi edildi Genişletmek için tıkla ... Lumia 1520'ye de geleydi iyiydi
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Dexter Morgan' Alıntı: Lumia 620 sahipleri ota üzerinden güncelleme aldılar mı? Genişletmek için tıkla ... Evet, Turkcell ve Country aldı.
Dexter Morgan' Alıntı: Lumia 620 sahipleri ota üzerinden güncelleme aldılar mı? Genişletmek için tıkla ... Evet, Turkcell ve Country aldı.