Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Secret Light

Secret Light

Üye
konuyla alakasız bieşey sorucam geçen cortanayı açıyım arkadaşlara falan hava atıyım dedim ama olmadı dili ve bolgeyi onceki konudaki gibi yaptım ama olmadı bi turlu :/

andezitt

andezitt

Üye
Bugün sabah güncelleme geldi beklemiyordum ama şaşırdım :) avea 525

Peocawe

Peocawe

Üye
fark arayanlar için cevap olumsuz. hiçbir değişiklik yok. uygulama guncellemesini telefon guncellemesi diye yolladı microsoft .)

İyi de MS çok büyük yenilik getireceğiz iddaasına girmedi ki Denim ile. Batarya performansı, ana ekran klasörleme, kamera iyileştirmesi, status bar geliştirmesi, sistemin daha kararlı çalışması, ayarlarda kolaylık sağlayacak bazı değişiklikler ve en önemlisi diğer güncellemeleri alabilmen için önemli bi adım oldu Denim. Aklıma gelmeyen şeylerde var tabii.

skynet

Üye
Ya bu denim güncellemesini navifirmden indirilebilir olduğunu nasıl anlayacağız ? Cyan la aynı sürüm numaraları :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi şöyle ben başka ülkenin romunu kurduğumda da cyan yükledi ama güncellemeleri telefondan kontrol et dediğinde yüklüyo OTA dan :)
Sorun bu değilki. Önceden OTA'ya düşmeden güncellemenin modele geldiğini biliyorduk fakat şimdi sürüm numaraları aynı olunca bakma şansımız yok.

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Az önce telefon kendiliğinden denim oldu güncelleme filan almadı extralar+bilgi güncellendi denime hoş geldiniz dedi ben bu denim ayağını anlamış değilim bu denim ne getirdi ne götürdü hiç anlamadım nasıl geldi nasıl gelecek onuda anlamadım yeni özellikler ne var bilen varsa söylesin arkadaşlar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Az önce telefon kendiliğinden denim oldu güncelleme filan almadı extralar+bilgi güncellendi denime hoş geldiniz dedi ben bu denim ayağını anlamış değilim bu denim ne getirdi ne götürdü hiç anlamadım nasıl geldi nasıl gelecek onuda anlamadım yeni özellikler ne var bilen varsa söylesin arkadaşlar
Hücresel veri kısa yolu
Klasörleme özelliği
Arama kaydı geçmiş silme (Hepsini seçip silme)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
serinaga

serinaga

Üye

Eğer Pfd yüklüydü ve pasif hale getirdi iseniz denim görünüyor ... Aksi halde denim otomatik olarak yüklenmiş ...

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Ya kaç gündür denemediğim şey kalmadı denim yüklemek için uğraşıyorum bugün pdf app sini bile kaldırdım denedim hatta sıfırladım denedim güncelleme yok dedi bende telefonumun eski sürümünü geri yükledim uygulamaları kendisi yüklerken tek extra olarak extralar+bilgi yide güncelledi aradan iki dakika sonra denime hoşgeldiniz diye bir mesaj geldi hatta mesaja tıkladığımda Microsoft un sitesine denim güncellemesi ile ilgili bir sayfaya yönlendirdi ben şaşkınım şu anda ne oldu ne bitti anlamış değilim bunlar uygulama güncellemelerini denim diye mi yutturuyor yoksa bize

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 ve 1520 ye bir türlü gelmedi

emz

emz

Üye
Hala normal 525 kullanıcısı olarak alamadım güncellemeyi:| Umarım daha çok beklemek zorunda kalmam :S

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Hala normal 525 kullanıcısı olarak alamadım güncellemeyi:| Umarım daha çok beklemek zorunda kalmam :S
aynen ne farkı varsa normal 525ile Avea versiyonu arasında

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
aynen ne farkı varsa normal 525ile Avea versiyonu arasında

Ben değiştirilebilen arka kapak haricinde fark bulamadım ama neyse. O da zaten altta avea yazması :( Ayrıca hiçbir zaman operatör cihazı almadım almamda. Kesinlikle kıstıkları birşeyler vardır. Normal 525 daha iyidir ama ne kıstılar merak ettim doğrusu :hmmm
@papakudioflu @bulutsuzgece
Sizin bu iki cihaz arasındaki farklılıklarla ilgili fikriniz nedir? Bir fark vardır kesin. Birde neden normale çıkması uzun surdu acaba???? :hmmm

Nirvana92

Nirvana92

Üye
adamlar ön kameradan tut şu alttaki 3 tuşun ışıklarına kadar kısmışlar zaten daha neyi kısabilirler ki : )

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Çok enteresan bir durum var bende de.

Pfd açıp ekstralar kısmına bakıyorum CYAN
Pfd kapalı ekstralar kısmına bakıyorum DENİM.
İşin komik kısmı daha denim güncellemesini bulup yüklemedim bile!

og1907

og1907

Üye
Çok enteresan bir durum var bende de.

Pfd açıp ekstralar kısmına bakıyorum CYAN
Pfd kapalı ekstralar kısmına bakıyorum DENİM.
İşin komik kısmı daha denim güncellemesini bulup yüklemedim bile!

Aynı durum bendede var.pdf açık cyan pdf kapalı Denim ancak güncelleme gelmedi :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Aybin kılıç bu denim değişik bir güncelleme ben herşeyi denedim en sonunda denim kendiliğinden oldu ben hiç bir şey yapmaya gerek kalmadan denim kuruldu o kadar uğraştım defalarca güncellemeyi kontrol ettim ama güncelleme filan bulamadı bir kaç uygulama güncellemesi sonrası denime hoş geldiniz diye mesaj geldi şu an hakikaten denim kullanıyorum ama çok bir farkı var mı pfd den dersen şu anda kadar çok bir farkını göremedim tek gördüğüm şey sanki biraz daha akıcı gibi telefon hızlanmış gibi duruyor tabi ben bunu telefonda 70 e yakın uygulama kullanan birisi olarak soyluyorum bu denim de çok bişey yok artık Windows 10 bakiciiizzz

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye

Üst Alt