Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye

620 ye yüklüyorum

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Aslında biz niye bekliyoruz ki bu güncelleme 930 , 1520 , 830 sahipleri için önemli değil mi ? Biz biraz boş yere bekliyoruz gibime geliyo

ArMaGeDdOn_87

Üye
Aslında biz niye bekliyoruz ki bu güncelleme 930 , 1520 , 830 sahipleri için önemli değil mi ? Biz biraz boş yere bekliyoruz gibime geliyo
Niye boşuna olsun her güncelleme cihazı ileri seviyeye taşır

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hem öyle hem heyecanlı :sirit:

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Çok bi fark olacağını zannetmiyorum ama hadi hayırlısı şu whatsapptan atılan ses kaydını klasöre taşıma yada kaydetme getirseler başka bişey istemiyorum...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben daha öncede dediğim gibi sadece bataryamı düzeltsin kameram profesyonel çekmesede olur ısınsa da olur

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Batarya performansını guncellemeyle arttıramazlar zaten en az şarj yiyen platform wp , bataryayı zaten yıllık değiştirmek lazım , benimde batarya öyle , ilk gunku gibi,batarya performansı istiyosanız bataryanızı bir Nokia yetkili servisinden değiştirtip işinizi halledebilirsiniz :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Beyler şimdi 620 ye denim yükledim lumia kamera kurulmuyor demi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Batarya performansını guncellemeyle arttıramazlar zaten en az şarj yiyen platform wp , bataryayı zaten yıllık değiştirmek lazım , benimde batarya öyle , ilk gunku gibi,batarya performansı istiyosanız bataryanızı bir Nokia yetkili servisinden değiştirtip işinizi halledebilirsiniz :D
Bence görüşün yanlış, öyle olsa batarya optimizasyonu için android olsun wp olsun ios olsun güncelleme vermezdi.

ihsan.snmz

Üye
Lityum iyon pil kullanıyorsunuz siz değiştirmeye gerek yok. Fiziksel hasar gormedikçe :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Ulan adamlar siteye denim yazdılar bizi burda kanser ettiler :D w10 kesin mefta oluruz :D

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
BaySerkan

BaySerkan

Üye
herkez boşuna bekliyoruz falan demişte hiçte öyle değil 15 gün kadar 1020'de Denim kullandım Cyan sürümüne göre şarj süresi daha iyi geldi bana Şarjın daha uzun gitmesi önemli birşey değilmi?

Rainesto

Rainesto

Üye
620 şarj %84 25 dakika telefonla konuştum arka planda whatsapp-mağaza-messenger açık 4 saat oldu %78

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
saynesim

saynesim

Üye
Yanılmıyorsam 920 için günceleme geldi

saynesim

saynesim

Üye
Hayır arkadaşım aradı kendisi 920 kullanıyor o söyledi

Üst Alt