fark arayanlar için cevap olumsuz. hiçbir değişiklik yok. uygulama guncellemesini telefon guncellemesi diye yolladı microsoft .)
Maalesef bende baktım ama anlayamadım.Ya bu denim güncellemesini navifirmden indirilebilir olduğunu nasıl anlayacağız ? Cyan la aynı sürüm numaraları![]()
Şimdi şöyle ben başka ülkenin romunu kurduğumda da cyan yükledi ama güncellemeleri telefondan kontrol et dediğinde yüklüyo OTA danMaalesef bende baktım ama anlayamadım.

Sorun bu değilki. Önceden OTA'ya düşmeden güncellemenin modele geldiğini biliyorduk fakat şimdi sürüm numaraları aynı olunca bakma şansımız yok.Şimdi şöyle ben başka ülkenin romunu kurduğumda da cyan yükledi ama güncellemeleri telefondan kontrol et dediğinde yüklüyo OTA dan![]()
Hücresel veri kısa yoluAz önce telefon kendiliğinden denim oldu güncelleme filan almadı extralar+bilgi güncellendi denime hoş geldiniz dedi ben bu denim ayağını anlamış değilim bu denim ne getirdi ne götürdü hiç anlamadım nasıl geldi nasıl gelecek onuda anlamadım yeni özellikler ne var bilen varsa söylesin arkadaşlar
Az önce telefon kendiliğinden denim oldu güncelleme filan almadı extralar+bilgi güncellendi denime hoş geldiniz dedi ben bu denim ayağını anlamış değilim bu denim ne getirdi ne götürdü hiç anlamadım nasıl geldi nasıl gelecek onuda anlamadım yeni özellikler ne var bilen varsa söylesin arkadaşlar
aynen ne farkı varsa normal 525ile Avea versiyonu arasındaHala normal 525 kullanıcısı olarak alamadım güncellemeyiUmarım daha çok beklemek zorunda kalmam :S
aynen ne farkı varsa normal 525ile Avea versiyonu arasında
Ayrıca hiçbir zaman operatör cihazı almadım almamda. Kesinlikle kıstıkları birşeyler vardır. Normal 525 daha iyidir ama ne kıstılar merak ettim doğrusu 

Çok enteresan bir durum var bende de.
Pfd açıp ekstralar kısmına bakıyorum CYAN
Pfd kapalı ekstralar kısmına bakıyorum DENİM.
İşin komik kısmı daha denim güncellemesini bulup yüklemedim bile!

herkesin ana ekranına hayran kalıorum kulladığım zamanlar ise noron gibi kuruodum ekranıHücresel veri kısa yolu
Klasörleme özelliği
Arama kaydı geçmiş silme (Hepsini seçip silme)