Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
3g de telefonum fakat hücresel veri kullanmıyordum. Evde Olduğum için wifideydim
o zaman tel sana oyun oynuyordur 3 güne kalmaz yine eski tas eski hamam olur. banada fukara 520de her güncellemede öyle gelmişti başta sonradan cıvıttı kerata ne zaman dibe iniyor fark etmiyorum bile artık.:angry:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 güncelleme falan yok an itibariyle 1520 de aynı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu güncelleme sizin telefonlarınıza hiç bir şey getirmese bile bir sonraki güncellemeyi almanız için bir adım. Ayrıca bu güncelleme PfD yüklü olmayan celalselduz için Update1 ile bir çok yeni özellik getiriyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Rainesto ve B.A.R.O.N
pirenuri

pirenuri

Üye
Arkadaşlar bu güncelleme sizin telefonlarınıza hiç bir şey getirmese bile bir sonraki güncellemeyi almanız için bir adım. Ayrıca bu güncelleme PfD yüklü olmayan celalselduz için Update1 ile bir çok yeni özellik getiriyor zaten.
Pfd olanlar alacak mı guncellemeyi

dakamon

dakamon

Üye
Alacaklar. Cyandaki gibi bir sıkıntı çıkmayacağını söylemişlerdi

kamil5028347

kamil5028347

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlara Güncelleme beğendiremiyoruz ki :D

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar mağaza indirlenlere geçip oradan da sağa kaydırıp geçmiş e geldiğinizde daha önceden güncellemesi yapılmış uygulamaları tekrar tekrar üzerlerine dokunarak bir bakarmısınız. Güncelle yazısı çıkacak mı. Bende hepsi için tekrar güncelle çıkıyor neredeyse.

Emre

Üye
@dakamon İlginç :hmmm

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Arkadaşlar mağaza indirlenlere geçip oradan da sağa kaydırıp geçmiş e geldiğinizde daha önceden güncellemesi yapılmış uygulamaları tekrar tekrar üzerlerine dokunarak bir bakarmısınız. Güncelle yazısı çıkacak mı. Bende hepsi için tekrar güncelle çıkıyor neredeyse.

demin için farklı cyan için farklı uygulama versiyonunun olduğundan mı şüphe ediyorsun? Peki ya güncelledikten snra herhangi Bi farklılık var mı performans açısından?

Emre

Üye

dakamon

dakamon

Üye
demin için farklı cyan için farklı uygulama versiyonunun olduğundan mı şüphe ediyorsun? Peki ya güncelledikten snra herhangi Bi farklılık var mı performans açısından?
Bir şeyden şüphe etmiyorum. Aynı durum sizde de varmı diyorum sadece. Bir fark göremiyorum sanki.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
daha gelmedi bana denim ama merak ettm bnde .gerçi bu uygulama mevzusu firmware üzerinden oluyo sanırım cyanda da denimde de aynı sürüm yazıyor.

skynet

Üye
Bir şeyden şüphe etmiyorum. Aynı durum sizde de varmı diyorum sadece. Bir fark göremiyorum sanki.

Evet dediğin gibi bende de bir çok uygulamada güncelle yazısı çıkıyor :o

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
fark arayanlar için cevap olumsuz. hiçbir değişiklik yok. uygulama guncellemesini telefon guncellemesi diye yolladı microsoft .)

Üst Alt