ihsan.snmz
Üye
3g de değildirkonum ve wifi de açıkmı??

3g de değildirkonum ve wifi de açıkmı??

konum ve wifi de açıkmı??
3g de değildir![]()
o zaman tel sana oyun oynuyordur 3 güne kalmaz yine eski tas eski hamam olur. banada fukara 520de her güncellemede öyle gelmişti başta sonradan cıvıttı kerata ne zaman dibe iniyor fark etmiyorum bile artık.3g de telefonum fakat hücresel veri kullanmıyordum. Evde Olduğum için wifideydim

Pfd olanlar alacak mı guncellemeyiArkadaşlar bu güncelleme sizin telefonlarınıza hiç bir şey getirmese bile bir sonraki güncellemeyi almanız için bir adım. Ayrıca bu güncelleme PfD yüklü olmayan celalselduz için Update1 ile bir çok yeni özellik getiriyor zaten.
Pfd olanlar alacak mı guncellemeyi
Alacaklar. Cyandaki gibi bir sıkıntı çıkmayacağını söylemişlerdi
Arkadaşlara Güncelleme beğendiremiyoruz kiArkadaşlar bu güncelleme sizin telefonlarınıza hiç bir şey getirmese bile bir sonraki güncellemeyi almanız için bir adım. Ayrıca bu güncelleme PfD yüklü olmayan celalselduz için Update1 ile bir çok yeni özellik getiriyor zaten.

Hep bunlar pfd yüzündenArkadaşlara Güncelleme beğendiremiyoruz ki![]()

Arkadaşlar mağaza indirlenlere geçip oradan da sağa kaydırıp geçmiş e geldiğinizde daha önceden güncellemesi yapılmış uygulamaları tekrar tekrar üzerlerine dokunarak bir bakarmısınız. Güncelle yazısı çıkacak mı. Bende hepsi için tekrar güncelle çıkıyor neredeyse.
Arkadaşlar mağaza indirlenlere geçip oradan da sağa kaydırıp geçmiş e geldiğinizde daha önceden güncellemesi yapılmış uygulamaları tekrar tekrar üzerlerine dokunarak bir bakarmısınız. Güncelle yazısı çıkacak mı. Bende hepsi için tekrar güncelle çıkıyor neredeyse.
Bir şeyden şüphe etmiyorum. Aynı durum sizde de varmı diyorum sadece. Bir fark göremiyorum sanki.demin için farklı cyan için farklı uygulama versiyonunun olduğundan mı şüphe ediyorsun? Peki ya güncelledikten snra herhangi Bi farklılık var mı performans açısından?
Bir şeyden şüphe etmiyorum. Aynı durum sizde de varmı diyorum sadece. Bir fark göremiyorum sanki.