Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
E yuh hala kontrol ediyo benim Emekli Amiral L920. 10 dk oldu. Daha 2.5 yıl önce amiral gemisiydi, şimdi emekli amiral diyorum diye mi böyle yapıyo anlamadım ki :)
Yok dedi, sana güncelleme. Birde şu PFD tiki kaldır, kapat aç falan filan yapayım bakalım.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
PfD tiki prewiev for developers yüklü telefonlar için mi ?

pirenuri

pirenuri

Üye
Benimki de yok dedi pdf ile mi alakalı acaba ? Pdf yüklü olmayan biri denese iyi olur

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Hocam elbet her konuda yağ gibi akmıyordur. Her aletin artısı ve eksisi var. Ip4 ün de kastığı takıldığı ve yapamadığı şeyleri vardır yani. Birde onun eksiklerini düşün, senin telefonunda olupta onda olmayan şeyler hiç mi yok :)

burda telefondan şikayet etmek değil yazılım sorunlarına dikkat çekmek istedim zaten şuan Ip4 1000 ₺ , Lumia 1320 kadar fiyatı bnm telefonu hiç bulaştırmayalım bu işe : )

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Güncelleme gelse ms nin sitesinde yazar zaten gençler, asparagas haberlere itimat etmeyelim lütfen

Nirvana92

Nirvana92

Üye
920 den selamlar , güncelleme falan yok yalan :D

Valla kardeşim dediklerine inanmadım benim telefon bi Fifa 15 te kasıyor oda oyundan kaynaklı iPhone 4 yıllarında çıktı 920 ve iP4 den de daha güzel ve hızlı bence...Senin dediğin kasmalar genellikle oyundan kaynaklı , telefondan değil... Güncelleme gelince düzeliyor

yalnızca tek o oyun değil digerleride öyle , aniden kapanmalar teklemeler ardı arkası kesilmiyo başta hiç oyun oynama gibi bi niyetim ykdu ama gameloft gösterip elletmiyo resmen.
Bir güncelleme dolu olsun boş olsun, işe yarasın yaramasın, gelişinin verdiği aksiyon ve heyecan çok iyi ya :) Şu an güncelleme kontrolü yapıyorum da heyecanla. Tam 5 dk dır kontrol ediyor benim emekli Amiral L920.

güncellemelerin verdiği heyecan microsoft sayesinde yok oldu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Güncelleme gelse ms nin sitesinde yazar zaten gençler, asparagas haberlere itimat etmeyelim lütfen
o sitedeki bilgiler bizim forumdan daha geç güncelleniyor emin ol :kıskıs:
tek sıkıntı şu an herkesde (ben hariç:huhu:) pfd yüklü olduğundan çoğu kişi güncelleme geldiğini göremiyor, görmek için uğraşıyorlar. kararlı sürüm kullanan bi elin parmağını geçmez şu an forumda

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şu 920 bi güncellense başka bişi istemiyorum :D

Peocawe

Peocawe

Üye
920 gelmiş yükleyen var. Diğer forumda onayladılar adres veremiyorum.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bende ön izleme sürümü yüklü değil ve şu anda kontrol ettim henüz güncelleme gelmedi(920)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
o sitedeki bilgiler bizim forumdan daha geç güncelleniyor emin ol :kıskıs:
tek sıkıntı şu an herkesde (ben hariç:huhu:) pfd yüklü olduğundan çoğu kişi güncelleme geldiğini göremiyor, görmek için uğraşıyorlar. kararlı sürüm kullanan bi elin parmağını geçmez şu an forumda
Pfd çıktı çıkalı telefonu stabil sürümde kullanamadım. Aksiyon, atraksiyon, hile , entrika ne arasan var. Bu güncelleme haberleri boşuna mesaj patlaması yaşamıyor.
2 sene önce benle S3 alan arkadaşım güncellemenin yüzünü unuttu, ben wp 10 güncellemesini bile alacağım. Bazen kendisini kızdırıyorum. Heyvan gibi donanım var ama yazılım (Lolipop 5.0) güncellemesi alamıyorsun. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam :sirit:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, oznkrts ve ceza87
KenanK

KenanK

Üye
bende pfd yüklü değil. bende de görülmüyor güncelleme.. (Turkcell değil alet)

...decode...

...decode...

Üye
Microsoft'un sitesinde bu konuyla alakalı şöyle bir cevap var:

og1907

og1907

Üye
520-525 Avea-535-620 bunların haricinde denim güncellemesi verilmemiş.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar tamam verilmemis olabilir o siteye boşuna bakmayın ms.nin güncelleme veriliyor ondan sonra orası kaç saat sonra güncelleniyor..

920 içinde wp forum sitesinde verildiğinde dair soylenti var ama yalan gibi geldi banada bekleyip gorecegiz
Arkadaşlar tamam verilmemis olabilir o siteye boşuna bakmayın ms.nin güncelleme veriliyor ondan sonra orası kaç saat sonra güncelleniyor..

920 içinde wp forum sitesinde verildiğinde dair soylenti var ama yalan gibi geldi banada bekleyip gorecegiz

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bende PfD yuklu değil arkadaşlar bende de güncelleme yok diyor :)

Lumia 920...
Edit : L920 cihazım Türkcell

Son durum güncelleme yok L920 için yalan haber :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nikayell, BLasTeaR, Nirvana92 ve 2 diğerleri
StartTheGame

StartTheGame

Üye