Niye boşuna olsun her güncelleme cihazı ileri seviyeye taşırAslında biz niye bekliyoruz ki bu güncelleme 930 , 1520 , 830 sahipleri için önemli değil mi ? Biz biraz boş yere bekliyoruz gibime geliyo
Bence görüşün yanlış, öyle olsa batarya optimizasyonu için android olsun wp olsun ios olsun güncelleme vermezdi.Batarya performansını guncellemeyle arttıramazlar zaten en az şarj yiyen platform wp , bataryayı zaten yıllık değiştirmek lazım , benimde batarya öyle , ilk gunku gibi,batarya performansı istiyosanız bataryanızı bir Nokia yetkili servisinden değiştirtip işinizi halledebilirsiniz![]()
bence oyle deme Tavsiye - Lumia 930 Denim den ilk izlenimlerim - MaxiCepAslında biz niye bekliyoruz ki bu güncelleme 930 , 1520 , 830 sahipleri için önemli değil mi ? Biz biraz boş yere bekliyoruz gibime geliyo
Yanılmıyorsam 920 için günceleme geldi
Hayır arkadaşım aradı kendisi 920 kullanıyor o söyledi
malesef güncel hem normal hem pfd ile baktımHayır arkadaşım aradı kendisi 920 kullanıyor o söyledi
teleservisler 920deki bataryayı değiştirirler mi ? Çunku bi bataryanın suresi en fazla 3 yıl diye okumuştum.Ben bu telefonu dahada kullanmak istiyorumLityum iyon pil kullanıyorsunuz siz değiştirmeye gerek yok. Fiziksel hasar gormedikçe![]()
konum ve wifi de açıkmı??620 şarj %84 25 dakika telefonla konuştum arka planda whatsapp-mağaza-messenger açık 4 saat oldu %78