Evet.PfD tiki prewiev for developers yüklü telefonlar için mi ?
Hocam elbet her konuda yağ gibi akmıyordur. Her aletin artısı ve eksisi var. Ip4 ün de kastığı takıldığı ve yapamadığı şeyleri vardır yani. Birde onun eksiklerini düşün, senin telefonunda olupta onda olmayan şeyler hiç mi yok![]()
920 den selamlar , güncelleme falan yok yalan
Valla kardeşim dediklerine inanmadım benim telefon bi Fifa 15 te kasıyor oda oyundan kaynaklı iPhone 4 yıllarında çıktı 920 ve iP4 den de daha güzel ve hızlı bence...Senin dediğin kasmalar genellikle oyundan kaynaklı , telefondan değil... Güncelleme gelince düzeliyor
Bir güncelleme dolu olsun boş olsun, işe yarasın yaramasın, gelişinin verdiği aksiyon ve heyecan çok iyi yaŞu an güncelleme kontrolü yapıyorum da heyecanla. Tam 5 dk dır kontrol ediyor benim emekli Amiral L920.
o sitedeki bilgiler bizim forumdan daha geç güncelleniyor emin olGüncelleme gelse ms nin sitesinde yazar zaten gençler, asparagas haberlere itimat etmeyelim lütfen

) pfd yüklü olduğundan çoğu kişi güncelleme geldiğini göremiyor, görmek için uğraşıyorlar. kararlı sürüm kullanan bi elin parmağını geçmez şu an forumdaPfd çıktı çıkalı telefonu stabil sürümde kullanamadım. Aksiyon, atraksiyon, hile , entrika ne arasan var. Bu güncelleme haberleri boşuna mesaj patlaması yaşamıyor.o sitedeki bilgiler bizim forumdan daha geç güncelleniyor emin ol
tek sıkıntı şu an herkesde (ben hariç) pfd yüklü olduğundan çoğu kişi güncelleme geldiğini göremiyor, görmek için uğraşıyorlar. kararlı sürüm kullanan bi elin parmağını geçmez şu an forumda

920 gelmiş yükleyen var. Diğer forumda onayladılar adres veremiyorum.
Bende ön izleme sürümü yüklü değil ve şu anda kontrol ettim henüz güncelleme gelmedi(920)