Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Geldi de ne oldu ki benim ki yine üvey evlat oldu 520 pdf yüklü bir türlü kuramadım

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Alttan başlıyorlar üsttekiler memnun değil
Üstten başlıyorlar alttakiler memnun değil
Allah'tan hepsini birden vermiyorlar yoksa savaş çıkar

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame ve oznkrts
m542tf

m542tf

Üye
Lumia 620 Turkcell varyant modellere denim gelmedi sanırım. Eşimde stabil sürüm yüklü cyan güncelleme gelmedi.

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Bende bundan sonra kararlı sürümle uğraşmam hacı bu ne ya iki gündür bir telefonu sıfırlamadığım kaldı cyan ı da servis atmıştı zaten gelsin mobil 10 da onun tadında bakalım

oznkrts

oznkrts

Üye
Bende bundan sonra kararlı sürümle uğraşmam hacı bu ne ya iki gündür bir telefonu sıfırlamadığım kaldı cyan ı da servis atmıştı zaten gelsin mobil 10 da onun tadında bakalım
Gelen güncellemelerin 520 ye bi şey getireceğini sanmıyorum bence hiç uğraşmanıza gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler kıskanmayın :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve hakimnokta
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Benim mesajım da kötü bişey mi vardı silinmiş
:hmmm

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 520ye bir türlü yükleyemedim bulmuyor güncellemeyi kandırıyorlar bizi galiba

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
ademoz05

ademoz05

Üye
Telefon uçuyor Denim'le / 720

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
:D

Nirvana92

Nirvana92

Üye
uygulama oyun performansınıda bi ayarlasalar iyi olcak bnm 1Gb ram adreno 305 li telefonum can çekişirken adamlar iphone4 te yag gibi akıyor. Iphone4 çıkalı uzun zaman olduğu için örnek gosterdim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
uygulama oyun performansınıda bi ayarlasalar iyi olcak bnm 1Gb ram adreno 305 li telefonum can çekişirken adamlar iphone4 te yag gibi akıyor. Iphone4 çıkalı uzun zaman olduğu için örnek gosterdim.
Hocam elbet her konuda yağ gibi akmıyordur. Her aletin artısı ve eksisi var. Ip4 ün de kastığı takıldığı ve yapamadığı şeyleri vardır yani. Birde onun eksiklerini düşün, senin telefonunda olupta onda olmayan şeyler hiç mi yok :)

bayon

Üye
bu sabah 920 içinde başlamış ülkemizde

pirenuri

pirenuri

Üye
920 guncellendi diyorlar bi kontrol edebilen var mı

StartTheGame

StartTheGame

Üye

920 den selamlar , güncelleme falan yok yalan :D
Valla kardeşim dediklerine inanmadım benim telefon bi Fifa 15 te kasıyor oda oyundan kaynaklı iPhone 4 yıllarında çıktı 920 ve iP4 den de daha güzel ve hızlı bence...Senin dediğin kasmalar genellikle oyundan kaynaklı , telefondan değil... Güncelleme gelince düzeliyor

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir güncelleme dolu olsun boş olsun, işe yarasın yaramasın, gelişinin verdiği aksiyon ve heyecan çok iyi ya :) Şu an güncelleme kontrolü yapıyorum da heyecanla. Tam 5 dk dır kontrol ediyor benim emekli Amiral L920.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Bir güncelleme dolu olsun boş olsun, işe yarasın yaramasın, gelişinin verdiği aksiyon ve heyecan çok iyi ya :) Şu an güncelleme kontrolü yapıyorum da heyecanla. Tam 5 dk dır kontrol ediyor benim emekli Amiral L920.

haklısın abi. 1320 için hala beklemedeyim. :ehe

Üst Alt