Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende bundan sonra kararlı sürümle uğraşmam hacı bu ne ya iki gündür bir telefonu sıfırlamadığım kaldı cyan ı da servis atmıştı zaten gelsin mobil 10 da onun tadında bakalım
Bende bundan sonra kararlı sürümle uğraşmam hacı bu ne ya iki gündür bir telefonu sıfırlamadığım kaldı cyan ı da servis atmıştı zaten gelsin mobil 10 da onun tadında bakalım
Gelen güncellemelerin 520 ye bi şey getireceğini sanmıyorum bence hiç uğraşmanıza gerek yok
Dexter Morgan
Üye
Beyler kıskanmayın
yasirtaha
Üye
Benim mesajım da kötü bişey mi vardı silinmiş
kamil5028347
Üye
Lumia 520ye bir türlü yükleyemedim bulmuyor güncellemeyi kandırıyorlar bizi galiba
ademoz05
Üye
Telefon uçuyor Denim'le / 720
hajkhanx33
Üye
Nirvana92
Üye
uygulama oyun performansınıda bi ayarlasalar iyi olcak bnm 1Gb ram adreno 305 li telefonum can çekişirken adamlar iphone4 te yag gibi akıyor. Iphone4 çıkalı uzun zaman olduğu için örnek gosterdim.
uygulama oyun performansınıda bi ayarlasalar iyi olcak bnm 1Gb ram adreno 305 li telefonum can çekişirken adamlar iphone4 te yag gibi akıyor. Iphone4 çıkalı uzun zaman olduğu için örnek gosterdim.
Hocam elbet her konuda yağ gibi akmıyordur. Her aletin artısı ve eksisi var. Ip4 ün de kastığı takıldığı ve yapamadığı şeyleri vardır yani. Birde onun eksiklerini düşün, senin telefonunda olupta onda olmayan şeyler hiç mi yok
bayon
Üye
bu sabah 920 içinde başlamış ülkemizde
pirenuri
Üye
920 guncellendi diyorlar bi kontrol edebilen var mı
Valla kardeşim dediklerine inanmadım benim telefon bi Fifa 15 te kasıyor oda oyundan kaynaklı iPhone 4 yıllarında çıktı 920 ve iP4 den de daha güzel ve hızlı bence...Senin dediğin kasmalar genellikle oyundan kaynaklı , telefondan değil... Güncelleme gelince düzeliyor
suyunsesi
Üye
Bir güncelleme dolu olsun boş olsun, işe yarasın yaramasın, gelişinin verdiği aksiyon ve heyecan çok iyi ya Şu an güncelleme kontrolü yapıyorum da heyecanla. Tam 5 dk dır kontrol ediyor benim emekli Amiral L920.
Bir güncelleme dolu olsun boş olsun, işe yarasın yaramasın, gelişinin verdiği aksiyon ve heyecan çok iyi ya Şu an güncelleme kontrolü yapıyorum da heyecanla. Tam 5 dk dır kontrol ediyor benim emekli Amiral L920.