Denemelerde dikkatsizlikten Çok Fazla Soru Kaçırıyorum-Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

The melle

Üye
    Konu Sahibi
Denemelerde dikkatsizlikten Çok Fazla Soru Kaçırıyorum-Acil Yardım
Evet arkadaşlar başlikta belirtiğim gibi çok fazla soru kaçırıyorum dikkatsizlikten. Her denemeden çıktığımda 450 beklerken 400lerdeyim. yaptıgım tüm yanlışlarda dikkatsizlikten. toplasan bilgi eksikliğinden yanlış yaptığım soru sayısı beşi gecmez. diğer hepsi dikkat eksikliğinden gidiyor. birinde sorunun hepsini okumam birinde cevabı b bulurum gider a yı işaretlerim 4 ile üçü çarpar 16 yazarım... kısaca ne kadar dikkatsizlik varsa yapıyorum. bu gün denemeye girdik feni çok iyi beklerken 8 yanlış geldi :( matematik butun degerleri bulmuşum toplamada hata yapmışım fende cevabı dogru bulmuşum yanlış işaretlemişim sosyalde bildiğim soruyu - o an kafa nerdeyse- yanlış yapmışım turkçeyi sanki ben hiç çözmemişim. lütfen bu konuda bi bildiği , çözüm olan varsa söylesin. ygsye bir hafta kaldı. ygsde de böyle yaparsam üzüntüden ölürüm :(

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Anladığım kadar sayısalcısın. Süreni yetiştirmek için aceleci davranıyorsun sanırım. Tabii birde işin heyecan kısmı var orayı geçiyorum. Sınav esnasında sakin ol. Bir şıkkın doğru olduğunu düşünüyorsan işaretlemeden önce diğer şıklara bir göz gezdir. Çoğu kişi bu hatayı yapıyor. Mümkünse matematik ve fen sorularının üstünden iki kez git, sosyal ve Türkçeyi tane tane fakat hızlıca anlayarak okumaya çalış. Aceleci davranma.

• Beğen
Tepkiler: The melle

Üst Alt