Deneme Odası

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
vuruyom haci maç var vuram
dedim dertten içiyom yeniliyoz :D

burada ayrim yok gençler moddan önce insaniz daima modluk forum eylemlerinde sadece

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Senin de yerin ayrı reis :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Samsunspor
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

burada ayrim yok gençler moddan önce insaniz daima modluk forum eylemlerinde sadece

Ayrım gözle görülür şekilde var...

- - - Eklendi - - -

Neden boyle dusunuyosun hepimiz kardesiz sonucta :) gel beraber icelim icki alkol kullaniyormusun :D

Gönderilerim GT-I8150 ile Forum Runner

Müslüman adamın alkolle ne işi var?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Zaten iddada herkese 0 yada 2 oynattim bizden bi cacik olmaz haci :D

Gönderilerim GT-I8150 ile Forum Runner

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen katılıyorum .

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bak arkadasim biz burda girgirina takiliyoruz yoksa ickiyle aramizda yok ben i.h.l mezunuyum sen hemen isi muslumanliga getirdin bu bolumun adi gereksiz mesajlar zaten takil ortama gitsin

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6

• Beğen
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bak arkadasim biz burda girgirina takiliyoruz yoksa ickiyle aramizda yok ben i.h.l mezunuyum sen hemen isi muslumanliga getirdin bu bolumun adi gereksiz mesajlar zaten takil ortama gitsin

Korkum yok yazıyorum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyden korkun yok

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:sopa:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
oohhoo paşa sen korku vs falan dikine gidiyorsun.. bunlara gerek yok, biz buraya günün stresini atmaya gülüp eğlenmeye geliyoruz . benim yaşım 35 Mehmet abin 32yi bitirmek üzere iş güç sahibi insanlarız, evet vardır bir bildiğiniz fakat yaptığınız en büyük davranış ise ayrım olduğunu düşünmenizdir .

ben forumdan 15 yaşındaki çocuk ile sabaha kadar msnde muhabbet ettim, bir tanısanız böyle düşündüğünüze pişman olursunuz haa belki biraz da sizim yaklaşımınızda bir eksiklik vardır ha ne dersiniz, yine de varsa bile biz bunu görmeyiz can deriz sarılırız

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
oohhoo paşa sen korku vs falan dikine gidiyorsun.. bunlara gerek yok, biz buraya günün stresini atmaya gülüp eğlenmeye geliyoruz . benim yaşım 35 Mehmet abin 32yi bitirmek üzere iş güç sahibi insanlarız, evet vardır bir bildiğiniz fakat yaptığınız en büyük davranış ise ayrım olduğunu düşünmenizdir .

ben forumdan 15 yaşındaki çocuk ile sabaha kadar msnde muhabbet ettim, bir tanısanız böyle düşündüğünüze pişman olursunuz haa belki biraz da sizim yaklaşımınızda bir eksiklik vardır ha ne dersiniz, yine de varsa bile biz bunu görmeyiz can deriz sarılırız

akıllı ol sonu ban diyorsun? :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ne banı yahuu :d: makaradayız burda :D