Beni adam yerine koyanmı var.![]()
gel beraber icelim icki alkol kullaniyormusun 
vuruyom haci maç var vuram
dedim dertten içiyom yeniliyoz
burada ayrim yok gençler moddan önce insaniz daima modluk forum eylemlerinde sadece
Neden boyle dusunuyosun hepimiz kardesiz sonuctagel beraber icelim icki alkol kullaniyormusun
Gönderilerim GT-I8150 ile Forum Runner
vuruyom haci maç var vuram
dedim dertten içiyom yeniliyoz
burada ayrim yok gençler moddan önce insaniz daima modluk forum eylemlerinde sadece

Ayrım gözle görülür şekilde var...
- - - Eklendi - - -
Müslüman adamın alkolle ne işi var?
Ne yani biz musluman degilmiyiz
Gönderilerim GT-I8150 ile Forum Runner
müslümansan haram olduğunuda biliyorsundur...
Ogrendum sayende
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6
Bak arkadasim biz burda girgirina takiliyoruz yoksa ickiyle aramizda yok ben i.h.l mezunuyum sen hemen isi muslumanliga getirdin bu bolumun adi gereksiz mesajlar zaten takil ortama gitsin
Neyden korkun yok

oohhoo paşa sen korku vs falan dikine gidiyorsun.. bunlara gerek yok, biz buraya günün stresini atmaya gülüp eğlenmeye geliyoruz . benim yaşım 35 Mehmet abin 32yi bitirmek üzere iş güç sahibi insanlarız, evet vardır bir bildiğiniz fakat yaptığınız en büyük davranış ise ayrım olduğunu düşünmenizdir .
ben forumdan 15 yaşındaki çocuk ile sabaha kadar msnde muhabbet ettim, bir tanısanız böyle düşündüğünüze pişman olursunuz haa belki biraz da sizim yaklaşımınızda bir eksiklik vardır ha ne dersiniz, yine de varsa bile biz bunu görmeyiz can deriz sarılırız