Deneme Odası

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani internet tarayıcısı youtube facebook gibi sitelerden video izliyosun ayni bilgisayar gibi oluyo telefon:ehe

minoo

minoo

Üye
aa qüzelmş o :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama 1 temmuzdan itibaren Türkiye ye hizmeti kestiler :s ama bende çalışıyo hala:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
He öyle galiba :ehe ama artık wlanla çalışmıyor :off:sadece internet paketiyle oda çok yakıyor vodafonda limitsiz ama onuda sevmiyorum geçen turkcelden 8 gb paket aldım 80 liraya bunun için:s

minoo

minoo

Üye
He öyle galiba :ehe ama artık wlanla çalışmıyor :off:sadece internet paketiyle oda çok yakıyor vodafonda limitsiz ama onuda sevmiyorum geçen turkcelden 8 gb paket aldım 80 liraya bunun için:s
bn de 100mb :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
100mb neki çerez 2 saatlik ömrü var:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim de 100 MB.
Ne zaman bittiğini bilmiyorum. :hmmm Faturayı ödüyoruz ama... :hmmm
Paketsiz internet kremsiz güneşlenmeye mi benzer acaba?.. Ne kadar yeriz? Kazığı? :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben aylık 1gb alıyordum yetiyordu böyle olunca yetmiyor tabe:D bu ay böyle olsun bakalım bolca video izleriz:eller: telide tv ye bağlıyorum al sana kocaman ekran:kop:

minoo

minoo

Üye
Benim de 100 MB.
Paketsiz internet kremsiz güneşlenmeye mi benzer acaba?.. Ne kadar yeriz? Kazığı? :hmmm
:haha:

--------------- Ekleme ---------------

Ben aylık 1gb alıyordum yetiyordu böyle olunca yetmiyor tabe:D bu ay böyle olsun bakalım bolca video izleriz:eller: telide tv ye bağlıyorum al sana kocaman ekran:kop:
oo süper :D tv kaç ekran :ehe

Perfect!

Üye
internet paketim olmadan asla :D :ehe 34 tlmne 1 gb veriyo turkcell onu almaya niyetlendim bakalım haftalık 50 alıyorum ayda 200 yapıyo hem aylık paketten daha hesaplı :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
72 ekran hacı 5+1 de var :D
Pınar sen genç tarifelimisin yani kampüslü:ehe

minoo

minoo

Üye
internet paketim olmadan asla :D :ehe 34 tlmne 1 gb veriyo turkcell onu almaya niyetlendim bakalım haftalık 50 alıyorum ayda 200 yapıyo hem aylık paketten daha hesaplı :D
bn 1 qb bitiremem 1 ayda :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim de 100 MB.

35 kb 2 kontör yani 50 kuruş maxide 1 saat dolaşmak paha biçilemez ;) :d: