Delgado'yu Fener istemiş!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
Delgado'yu Fener istemiş!
Sakatlığı nedeniyle lisansı askıya alınan Beşiktaş'ın 10 numarası Delgado'ya Fenerbahçe'nin teklif yaptığı, ancak Arjantinli'nin öneriyi geri çevirdiği iddia edildi.


[SIZE=+0][/SIZE]Yaratıcı oyuncu eksikliği yaşayan Beşiktaş’ta gelecek sezon Delgado’nun takıma dönmesine kesin gözüyle bakılıyor... Ancak son iddialar ortalığı karıştıracak cinsten... Radyospor’un internet sitesinde, Özgür Sancar imzasıyla yayınlanan haberde, Fenerbahçe’nin Matias Delgado’yla temasa geçtiği belirtildi. Orta sahasına yaratıcı bir isim arayan Sarı-Lacivertliler’in, Kartal’ın 10 numarasıyla iki kez görüştüğü dile getirildi.

Kibarca geri çevirdi
En son 1 ay önce Delgado’ya telefonla ulaşan bir yetkilinin, Arjantinli’ye, “Fenerbahçe’de oynamak ister misin” sorusunu yönelttiği kaydedildi. Beşiktaş’ta kaptanlığa kadar yükselen Delgado’nun ise bu öneriyi kibarca geri çevirdiği ifade edildi. Bu arada yine Radyospor’a konuşan eski Beşiktaşlı Çağdaş Atan da, Delgado’yu eski takımı Basel’in renklerine bağlamak için harekete geçtiğini belirtti. Bilindiği gibi Beşiktaş’a Basel’den gelen Matias Delgado için Siyah-Beyazlılar tam 5 milyon Euro ödemişti. Transfer olduğu günden yana bir türlü bekleneni veremeyen Arjantinli’ye çok güvenen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli yönetime sunduğu raporda, “Delgado çok yetenekli bir futbolcu ve mutlaka takımda kalmalı” ifadesini kullanmıştı.

Fanatik
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pek inandırıcı değil..
 
guero

guero

Üye
Güiza Belasından kurtuldukta...
 
anemik

anemik

Üye
Bnce doğrudur.Çnkü alex ten snra fenerde öle bi adam yok.Delgado bnce cok iyi bi oyuncu. Sakatlıgı bitirdi işi. Fener için sorun deil alıcak kenarda bekleticek.Şutları çok iyi.Alex yerine bi kaç maç oynatırlardı.
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bunlar menajerlerin çıkardığı haberler inandırıcı değil fenerbahçede alex in pozisyonunda oynıcak bir sürü adam var emre deivid özer hatta mehmet bile oynar orada zaten alex gittikten sonra oraya oyunu iki yönlü oynayan birisi gelir sadece ofans oynayan adamlar artık iş yapmıyor avrupada
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Son derece komik bir haber ..
 
anemik

anemik

Üye
Bnce Alex'in attığı o pasları atıcak bşka adam yok fenerde. Değerini bilen bi forvet olsa iş yapar.Nobre yi geri gönderelim size :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Bozkurt_28
Cevap
1
Görüntüleme
413
haltie
JaNbErG
Cevap
2
Görüntüleme
424
Bozkurt_28
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
501
Mert
India
Cevap
3
Görüntüleme
443
arslansem


Üst Alt