Dekoratif Tablo Alacaklara Tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CNRVLK

Üye
    Konu Sahibi
Dekoratif Tablo Alacaklara Tavsiyeler
En ucuzum diyenden daha ucuz, En kaliteliyim diyenden daha kaliteli Dekoratif Tablo satan
bu işin Piri diyebileceğim bir adresi sizlerle paylaşmak ve görüşlerimi belirtmek istiyorum. Maalesef ben yeni keşfettim, sizlerin de bilgisi olsun istiyorum, benim kadar geç kalmayın :ah Fiyatlar inanılmaz hesaplı ve tamamen tüketici dostu, kalite 10 üzerinden 15 :evet: Benim en büyük zevkim bulunduğum mekanı hoş tablolarla döşemek, Belli dönemlerde eşe dosta hediye edip yeni modellerden aldığım da oluyor sülalede adım tablocuya çıktı neyse uzatmayayım. O kadar çok tablo aldım, kimi mükemmeldi, kimi çok kötü gerçekten bazen makyajlanmış cümle ve fotoğrafların büyüsüne mi kapılıyor nedir alıveriyorsunuz sonra hayal kırıklığı En ucuz olduğunu iddia edenler, en kaliteli olduğunu iddia edenler v.s., Yeni bir yer buldum diye. Hiçbir şey iddia etmiyor ve piyasada oldukça eski köklü bir firma, Kalite süper, fiyatlar süper, hizmet süper. Ben çok memnun kaldım. Dedim ya en büyük zevkim diye size dikkat etmeniz gereken hususları da belirteyim tecrübelerime dayanarak :ehe

Fiyat-Ebat Kandırmacasına dikkat.
Genelde düdük kadar 20X30 cm gibi ebatların fiyatını yazarlar 20-25 TL çok iyi diye bakarsınız ki 70X100'ü 80-90 lira ve Kargo hariç e adam gibi birşey olsun isterseniz en az 50X70 gibi bir ebat alacaksınız ve 20-25 liraya mümkün değil alamıyorsunuz. :bye2:.
Fiyat-Kargo Kandırmacasına dikkat, Bazı fiyatlar çok hesaplı gibi gözüküyor ancak Kargoyu da hesaba katmat gerek hele hele şöyle büyükçe birşey aldıysanız 25-30 TL'dan aşağı kargo tutmaz kargo ücretini satıcının karşıladığı ürünlere yönelin.
+ KDV Aldatmacası Bakıyorsunuz fiyat hesaplı ürüne girdiğinizde ooo ebat, +KDV kargo falan derken astarı yüzünü geçiyor :) KDV dahil ürünlere dikkat edin.

Bunlar benim en sık karşılaştığım durumlar olduğu için sizleri de bilgilendirmek istedim. Dediğim gibi yeni keşfettiğim 'da KDV ve kargo tüm fiyatlara dahil, Bir sürü ödeme seçeneği var. Ürünlerin ebatları da genelde 50X100 - 70X100 - 80X100 Ben 2 Tablo aldım, alırken tedirgindim, çünkü en ucuz olduğunu söyleyenden bile çok daha ucuzdu. Tabloların paketini açtığımda gözlerime inanamadım, çünkü en kaliteli olduğunu iddia edenden bile daha kaliteliydi. Bunca zaman haybeye vakit ve para kaybı yaşamışım, siz de yaşamayın.
Eğer tablo, poster alacaksanız ilk önce tablom.com'u ziyaret edin, diyalogları da mükemmel her sorunuza anında yanıt veriyorlar ve çok netler, belki, acaba v.s. yok. Olur veya olmaz.

Bir kaç tane de link koyayım ürünlere bakın çok farklı şeyler var hiçbir yerde bulamayacağınız :aha:





Klasik severler için ise:

 
  • Beğen
Tepkiler: kol@j


kol@j

kol@j

Üye
hakkaten bu türlübasit şeyler... insanın içini açar pek ihmal etmemek lazım
 

CNRVLK

Üye
    Konu Sahibi
hakkaten bu türlübasit şeyler... insanın içini açar pek ihmal etmemek lazım
Bence de Kolaj.
Her gün yeni bir şeyler geliyor bi de ara ara bakıyorum hep :)
Geçen ayın 1-15'i arası üye olanlara 1 alana bir bedava kampanyası varmış onu kaçırdım ben :)
Bir daha olur umarım.
 
d€rVish

d€rVish

Üye
hmmm :D iyimiş birader :D
 

CNRVLK

Üye
    Konu Sahibi
Çerçeveli sevenler için bir link daha paylaşayım :)
 

CNRVLK

Üye
    Konu Sahibi
Süper avantajlı bir kampanya yapmışlar ben aldım, tavsiye ederim. Bu iyi oldu :) kaçırdığım kampanyadan daha iyi



8 TL karşılığında %60 indirim veriyor ve 3 alışverişe kullanabiliyorsun 600 TL tutan 3 tablo alacaktım ama bütçem el vermiyordu 600 liralık 3 tabloyu 240 TL'ya aldım bir de 8 TL Fırsat kulubüne indirim çeki için ödedim.
Süper avantajlı düşünen varsa kaçırmasın bence 100 liralık tabloları 40 liraya alıyorsunuz :) Sanırım 2-3 gün sürer kampanya en fazla.
Fırsat Kulubüyle ortak yapmışlar linki aşağıda veriyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt