DDorlion
Üye
-
Konu Sahibi
-
O doktoru önce iyi bi benzetmeli sonra şikayet etmeli . Nasıl gelmiyormus ya öyle şeymi olur.
Kardeşim Allah şifa versin ins. Kötü bişey yoktur..
sakın öyle birşey yapmayın bir yakınımın başına geldi ve doktoru dövdü sırf dövdüğü için davayı kaybetti yoksa hem yüklü bir miktarda tazminat alacaktı hemde doktorun hayatı kayacaktı dövdüğü için haksız yere düştü gerekli yerlere şikayet edin.
112 değil antalyada hastanede yatıyodu yoğunbakımdan çıkarıp normal odaya almışlardı bianda fenalaşmış kalbi durmuş şokla düzeltmişler kalp %25 atıyo kalp çalıştıktan sonra doktora haber veriliyo doktor gelmiceni söylüyo yani hastanede geçiyo olay onun yerine başka bi doktor geliyo bi süre sonraNasıl yani? Hangi doktoru çağırdınız? 112 yi arasaydınız?
olay hastanede oluştu evde değil yoğun bakımdan yeni çıkarmışlardı odada fenalaşıyo şokla düzeltiyolar doktoru arıyolar gelmiiceni söylüyo112 yi araman lazım isteyen doktor gelmez yoksa keyfine bağlı.
- - - Eklendi - - -
112 yi araman lazım isteyen doktor gelmez yoksa keyfine bağlı.
Geçmiş olsun.
allah razı olsun şükür yaşıyo şuan ama doktor iyi şeyler dememişTam gün yasasıyla ilgili bi sey sanırım bu.Ama o doktoru hop hop hoplatırlar.
Geçmis olsun Allah sifa versin rahmete kaldıysa da basın sagolsun.
hastanede geçiyo olay vede yoğunbakımda yer olmadığı için hemen yoğunbakıma alamıyolar yarım saat kadar süre sonra alabiliyolar o süre içerisinde hastanenin başka bi ünitesinde bakılıyo :Sdeden hastanede yatıyormu yoksa acilmi gitmiş
hastanede çalıştığım için doktorların ne kadar çaba harcadığını görüyorum bu gibi durumlarda
umarım anlattığın gibi bir şey olmamıştır
geçmiş olsun diyim umarım deden iyidir
bakıyorum şuan teşekkrlerbimer e şikayet et
allah razı olsun :/Gecmis olsun kardesim
dayak yetmez allah öldürmeyi yasak etmiş olmasa şuanda o doktoru bulup kesmiştim biletini ama malesef yapamıyorumBAŞTAN DOKTORA SAĞLAM BİR DAYAK LAZIM SONRA ŞİKAYET
Allah Acil Şifa versin dedene
allah razı olsun :/O doktoru önce iyi bi benzetmeli sonra şikayet etmeli . Nasıl gelmiyormus ya öyle şeymi olur.
Kardeşim Allah şifa versin ins. Kötü bişey yoktur..
allah razı olsnAllah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?