Dedelerden askerlik başvurusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi

MANİSA merkeze bağlı Karaağaçlı Beldesi'nde oturan ve yaşları 60- 85 arasında değişen 60 kahraman dede, bugün asker olabilmek için başvuruda bulundu.

İŞTE İHTİYAR DELİKANLILARIN FOTOĞRAFLARI...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a yaptıkları kara harekatıyla, şehitlerin kendilerini çok etkilediğini belirten ‘Dedeler’, ellerinde Türk bayraklarıyla, Karaağaçlı Belediye Başkanı Anavatan'lı Şerif Başkal'ı da yanlarına alarak Manisa Askerlik Şubesi'ne geldi. Şube önünde şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan dedeler adına açıklama yapan Karaağaçlı Belediye Başkanı Şerif Başkal, “Askere alınıp cephede savaşmaya hazır olduğumuzu iletmek için geldik. Tüm Karaağaçlı Beldesi adına buradayız” dedi.
‘Önce Vatan’, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’, ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’, ‘Vatan Sana Canım Feda’ , ‘Her Türk Asker Doğar’ yazılı pankartlar taşıyan dedeler, daha sonra “Her Türk asker doğar ve asker olarak ölür. Ben de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak ’ta terör örgütüne yönelik yaptığı operasyona katılarak askerlik hizmetimi yapmak istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim” yazılı dilekçelerini askerlik şubesi yetkililerine verdi.
Dedelerden 86 yaşındaki Recep Günak gözyaşlarını tutamayarak “Biz yaşayacağımız kadar yaşadık. Zaman vatan için ölme zamanıysa ben buna hazırım” dedi.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
manisalı dedeler işte.beklenir...:D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
İşte Türk'ün Korkusuzluğu...Olay Budur:oke:

canturgay

canturgay

Üye
hay maşallah dedelerime...
askerden kaçan gençlerimizz..bu dedeleri görüp utanırsınız umarımm.:oke:

POWER

POWER

Üye
:alkis:alkis:alkis

keremerson

keremerson

Üye
Helal olsunnnnnnn:sukur:

handsome

handsome

Üye
:)ee yani manisalı lar işte korkusuz cesur dedeler..

elmyra

Üye
Bu haberi bizler değil askerden kacan yalandan okuyan yalandan yurt dışında iş yapıyormus ayagına yatanlar okusun, ortada vatanı seviyormus ayağına yatıpta ahkam kesip atıp tutanlar okurlar görürler duyarlarda utanırlar umarım (hiç umudum yok yaa neysee)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
helal olsun dedelerime
bu askerden kacmak için çürük raporu alıp yada yurt dısına kacmak için kıcını paralayan watan hainleri okusun.
dedeler kadar olamadılar
watan hainleri okusun dedimya waz gectim watan hainlerinin bu sitedede yeri yok
girmesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...