Dead Trigger v1.7.0 sınırsız para hilesi s3 te denendi

Sponsorlu Bağlantılar

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım obb dosyası txt olarak inio oyuna giriom indirme istio napcam şimdi

ben baktım linkte skıntı yok obb olarak iniyo eğer txt olarak indiyse boyuta bak 152.06 MB ise sonunda ki txt yi sil obb yaz kaydet bide öyle dene

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Qrkadaşım senin dediğin gib yapmadım ama ben yine o txt dosyasını android obb içine attım oyuna girdim benden indirme istedi 150 kusur mb lık onu indirdim oyun qçıldı ve hileli olarak senin dediğin gibi olmadı ama yinede teşşekkür ederim

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim bide benim dediğim gibi yapsaydin belki hileli olarak calisirdi ama neyse

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

tory1tory

tory1tory

Üye
bu oyun avea intouch da çalışırmı

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum kardeşim google playe bak gözüküyor sa calisir

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
link kirik yeniler misiniz?

- - - Eklendi - - -

hocam ben oyunu oynuyordum zaten. sifirladim oyunu. fakat ne yaptiysam hileyi uygulayamadim. bi yardim edin lutfen

dreej12

Üye
hile nasıl yapılıyor

- - - Eklendi - - -

hile nasıl yapılıyor

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Zaten hileli direk kur tamam

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Teşekkürler

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

gkhnakhan

gkhnakhan

Üye
Galaxy Ace 2 sorunsuz çalışıyor teşekkürler.

smh60

smh60

Üye
Apkyi kur sd yi gerekli yere at oyuna gir hepsi sınırsız

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye

seherferhat

Üye
Arkadaslar slm ben bu hileyi yapamadim apk indirme basarisiz diyor s3 kullaniyorum yardim lutfenMerhaba arkadaşlar ben bu apk indirdim ama obb nin icine hangi dosya incek onu anlamadim stup dosyasi indi attim icine ama ise yaramadi lutfen yardimci olun

HAM ZA

HAM ZA

Üye
APK Yİ YÜKLEYİN YÜKLEYİNCE ANDROİD/OBB NİN İÇİNDE com.madfingergames.deadtrigger dosyası oluşacak
Kardeşim apk yi yükledim ancak dediğin gibi bi klasör yok. Obb klasörüne sd yi atıyorum ancak yine data indirilmesi gerekiyor diyor bi yardimci olurmusun ayrıca telefonum rootlu.

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
APK Yİ YÜKLEYİN YÜKLEYİNCE ANDROİD/OBB NİN İÇİNDE com.madfingergames.deadtrigger dosyası oluşacak
Kardeşim apk yi yükledim ancak dediğin gibi bi klasör yok. Obb klasörüne sd yi atıyorum ancak yine data indirilmesi gerekiyor diyor bi yardimci olurmusun ayrıca telefonum rootlu.

Olusmadiysa kendin android/obb/ com.madfingergames.deadtrigger
Olustur obb yi at sadece obb dosyası

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Apk yi kurdugum acmadan yapıyoruz dimi
Kardeş dediğinin aynısıni yaptim ama malesef gene ayni sekilde download istiyor yüklemeye basla dedigim zaman da hata veriyor. Sanirim dead trigger oynayamiycam

Üst Alt