Dead Trigger v1.7.0 sınırsız para hilesi s3 te denendi

Sponsorlu Bağlantılar

extra24

Üye
hocam bu oyun bi harika ya hemen indiriyorum s3 de deneyeceğim

- - - Eklendi - - -

eyvallah kardeşim s3 te çalıştı teşekkür ediyorum

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
güle güle oyna kardeşim sağolasın

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler yorumlara bakarsak oyun gerçekten güzel indiriyorum

- - - Eklendi - - -

Sorunsuz çalísti gercekten mukemmel grafikleri var boyutu az geldi bana

boyut az ama ben daha 17. leveldeyim bitiremedim daha oyunu:good:

rebelpirate19

Üye
Ellerin dert gormesin iki ay once su oyunu yukledyimde kotu bi uzi silahim vardi kursun sayiyordum bitmesin diye sonra sarmayinca oyunu sildim suan parayi istesemde dusuremiyom vallaha su muthis grafikli oyunu bu sekilde oynamak ellerine saglik

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Ellerin dert gormesin iki ay once su oyunu yukledyimde kotu bi uzi silahim vardi kursun sayiyordum bitmesin diye sonra sarmayinca oyunu sildim suan parayi istesemde dusuremiyom vallaha su muthis grafikli oyunu bu sekilde oynamak ellerine saglik

teşekkürler yorumun için kardeşim bende aynıydım googleplay dan indirdim 1 ay önce baktım bu silahla olucak iş değil oyunu sildim sonra bi ara hileli araştırıyım dedim 1 kaç hafta araştırdım hileli dosyayı buldum s3 te denedim sonuç olumlu olunca hemen paylaştım güle güle oynayın!!!!:aha::bye2::rica:

schwarzkopf39

Üye
Hocam ben ayarlayamadım bu veledi.Yükledim obb dosyasını apk yi attım tablete.Yükledim apk yi ama söylediğin gibi obb ye her hangi bir dosya gelmedi.Nedeni nedir nerde yanlış yaptım ki ben anlayamadım ? Lütfen yardım edin.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Hocam ben ayarlayamadım bu veledi.Yükledim obb dosyasını apk yi attım tablete.Yükledim apk yi ama söylediğin gibi obb ye her hangi bir dosya gelmedi.Nedeni nedir nerde yanlış yaptım ki ben anlayamadım ? Lütfen yardım edin.

Ben yardımcı olayım size ; öncelikle yükleme yolunuz yanlış , onu belirteyim:oke: önce apk dosyasını kurun ve kaydet diyin (sakın aç demeyin) sonra obb dosyasını sdcard/android/obb klasörüne atın ve oyunu açıp oynayın :oke:

johnlucke

Üye
Paylaşım için teşekkürler birde hilelisini deneyelim bakalım nasılmış:ehe

xxlargexx55

Üye
Teşekkürler de oyun mapın da hareket ettirince ekranda titreme oluyor.Oyunun orjinal haliyle indirdiğimde titreme filan olmuyor.Nasıl çözülür ?

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Valla o kadarina bişey diyemicem ama herhalde apk uygun değildir telefonunla

- - - Eklendi - - -

Valla o kadarina bişey diyemicem ama herhalde apk uygun değildir telefonunla

alexcab

alexcab

Üye
Grafik konusunda daha iyisi yok

- - - Eklendi - - -

Oyunun aapkyiindrdm kurdm ana klasor olusmadi daha once oyun yukluyd kaldordim bi alakasi olabilirmi

Mcsilifke

Kapalı Hesap
General Mobile Discovery de sorunsuz

eminalp_64

eminalp_64

Üye
tşk

SlimmShadyyTR

SlimmShadyyTR

Üye
Teşekkürler

rinos

Üye
Galaxy wonderde çalışıyor ama note 2 de oyundan atıyor.

mert9927

Üye
tegmenim on numara olmuş

• Beğen
Tepkiler: pusatt
best1905

best1905

Üye
olmuyor indirme istiyor

hakan___38

Üye
çok teşekkür ederim

neksussword

Üye
dead trigger 2 çıkıyormuş işallah donanımlı silahlar olurda pc oynuyormuş gibi oluruz

pusatt

pusatt

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle oynayın beyler

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Arkadaşım obb dosyası txt olarak inio oyuna giriom indirme istio napcam şimdi

Üst Alt