DDR2 anakartta DDR3 ekran kartı çalışmadı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozzytaste

ozzytaste

Üye
    Konu Sahibi
DDR2 anakartta DDR3 ekran kartı çalışmadı!!!
Anakartım DDR2 (ASUS p5rd2-vm), ekran kartı DDR3 (Sapphire Radeon HD5450) idi. Driverlarıda silmiştim, ama olmadı. Sinyal gelmedi yani monitore. Bende tekrar Zotac Geforce 8400GS (DDR2) taktım ve çalıştı. Artık s/pdif kablosunu anakarta ve ekran kartına bağlayarak ses almaya çalışacağım. Kabloyu buldum taktım, ancak ses hala yok. Anlamadım gitti.... Neden kaynaklanıyordur???

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
ekran kartında ram gibi ddr2 uyumsuzluğu olmaz başka bişeyden kaynaklaniyordur

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
power ın kaç wat

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

power suçsuz serbest şuan :D valla aklıma hiç bişi gelmiyo iyi bi şekilde taktığına eminmisin ekran kartını ?? sonra ekran kartını taktık tan sonra ekranı onboard girişine takmadığına eminmisin valla her ihtimali soruyorum

ozzytaste

ozzytaste

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda çalışan kartı nasıl taktıysam aynı şekilde taktım. Pc çalıştı ama ekrana sinyal gitmedi...

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
İlk olarak nvidia sürücülerini kaldır. Bilgisayarı kapat ve power kablosunu arkadan çıkar, bir kaç dakika bekle tak. Power tuşuna ardı ardına 3-4 kez bas 4 üncüsünde basılı tut, çalışmaya başladığında bırak.) Asus P5Q-Deluxe varken overclock yaptığımda genelde benzer bir sorunla karşılaşıyordum ve bu şekilde yapınca toparlıyordu. Öncelikle ekran kartı ve çıkarılmış şekilde çalıştır. Sonra ekran kartını tak ve ramleri çıkartıp öyle çalıştır. Sonra bios'u resetle, default ayarları yükle. Çalıştır ve güvenli modda devam et, ati driverlarını yükle. Biliyorum biraz saçma gibi fakat elektronik bu, akla mantığa sığmayan işlemler yapmak gerekebiliyor. :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt