Dayağı Nasıl Yiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jackalmami

jackalmami

Üye
çok kolay, biraz kaşınınca zaten ister istemez yeniliyor :ehe

paki96

paki96

Üye
Babam en son beni dovmeye kalktıgında ayagını ısırarak morarttım kafa bozuktu o zamanlar :ehe

paki96

paki96

Üye
E nabayım agız burun kalmadıdı bende o gun

Türe

Türe

Üye
Cayla

jackalmami

jackalmami

Üye
cayla nasıl dayak yiyorsun :hmmm

paki96

paki96

Üye
:D :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
müsait olduğum bir zaman size komik bir dayak yeme anımı anlatacam :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bekliyoruz :D

jackalmami

jackalmami

Üye
ilkokul 2. Sınıfa gidiyorum o zamanlar. 1. Sınıftayken sınıfımızı değiştirdiler çok kavga ettiğimiz için okulda terör estiriyorduk resmen. 1. Sınıf olduğumuz halde 8. Sınıflardan haraç kesebiliyorduk o derece yani. Her neyse beni başka sınıfa gönderdiler bu sınıftada herkes tabiri caizse süt. Kimse kavganın k sini bilmiyor. Bir tenefüste başka sınıfın öğrencisiyle tartıştık. O zamanlarda teke tek çıkma diye birşey yok illa sınıfça kavga edilecek:D o zamanın modası buydu:D çocukla birbirimize dedik ki diğer tenefüste sınıfımızı toplayıp gelelim tamam mı tamam.. Abi ben sınıfa bi geldim ona söylüyorum gelmiyor buna söylüyorum gelmiyor. Adamla anlaşmışızz bir kere gitmemek erkekliğe sığmaz. 1. Sınıftan benle beraber bu sınıfa düşmüş bi arkadaşım vardı. Ona dedim ki ; oğlum 4-5 tane kaşınması gereken bebe var geliyon mu dedim. O da 4-5 taneyi duyunca bana da güvendiği için; tamam gelirim dedi. Tenefüs vakti gelip çatmıştı... Arkadaşı aldım okulun arkasına götürdüm. çocuklar karşımızda bizi bekllyor ama görmeniz lazım 30 kişilik bir ordu var karşımızda. Yanımda ki de 4-5 kişi arıyor etrafta. Bana döndü; hani olum burda kimse yok:D ben; nasıl kimse yok aha karşımızdalar işte. O an arkadaşın surat ifadesini görmeliydiniz. Bu lafı duyar duymaz döndü arkasını; anneeee!!!! Diye bağırarak kaçmaya başladı. Evet... Ben tek kalmıştım. Bu saatten sonra g*te giren şemsiye açılmazdı. Benim karşımda en az 30 kişi, onların karşındaysa tek başına bir babayiğit:D yavaş yavaş birbirimize doğru yaklaşmaya başladık. Ve beklenen an gelmişti bu saatten sonra tabiri caizse kim vurduya gidecektim. En sevdiğim sesler başladı; güm,pat,tak,tuk,ah,oh... Ama en azından bir kişiye yumruk atabilmiştim kendimi bu şekilde teselli ediyordum. Bir kaç dakika sonra kimse kalmamıştı başımda ayağa kalktım. üstüme baktığımda dilencilerden farkım kalmamıştı. Bir kaç morarık ve önlüğümün her yanı yırtık pırtık. Birde yerdeki sakızlar hep üstüme yapışmış onlarda pastanın üstündeki seksi çilek gibi sırıtıyorlardı. Ama bana en çok koyan yanlız kalmam veya dayak yemem değil sınıfa gittiğimde bütün parmaklar beni gösterir halde kahkaha atılmasıydı:kop2:

cukuleaks

Üye
Hey Allahım yaw :kop:
Benimde çok komik bi hikaye var anlatsam yerin dibine geçersiniz :D :D

jackalmami

jackalmami

Üye
anlat anlat anlat :alkis

cukuleaks

Üye
Durun anlatim bari. ama fatal errör vermek yok tamammı ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt