Dayağı Nasıl Yiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
beyler ben teravihe gidiyorum kusura bakmayın 12 gibi dönücem eğer burdaysanız anlatırım ;)

cukuleaks

Üye
Ahanda yazıoyrum kimler burda ona göre yazacam :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
sende amma da nazlandın ha yazmazsan yazma :birak:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
Dur dur kimse yok diye yazmadım şimdi yazıorm :D

- - - Eklendi - - -

yazamadım ya kosantre olamıorm.... :D

- - - Eklendi - - -

8. sınıftayım. Cihan diye bir çocuk var biraz sinir ve gıcık biri. Herkese tekme atıyor şakasına milletde ona atıyor + birbirine atıyor. Yani tekmeyle şakalaşıolar hafiften. sonra bende katılıyim dedim hafiften vurmaya başladık. Öyle öyle ne güzel gidiordu. Sonra bu benim kıçıma iyi bitane yapıştırdı. Ben kendimi tuttum. 2. sindede çok feci vurdu. Görmemezlikten geldim... 3. sünde bidaha vurunca tuttum boğazından çektim kitaplığın olduğu köşeye. 3 kere kafa atmaya çalıştı ama hepsinde kafamı geri çektim ve hiçbirinde başarılı olamadı. (Bi yandan yakasından tutuyorum. ) Sonra birden bire sınıfta uzun boylu bi çocuk vardı o geldi cihanı destekliyecek tabi boynuma asıldı. Dev gibi çocuk ben ne yapabilirim. Tam vuracaktı arkadan benim kanka en ii dostum ayıların ayısı (Çocuk harbiden çok ayı, şişman değil çok aşırı iri...) geldi ve tunahanı boğazından tuttu. Başladı tehdit etmeye. Sonra Ahmete sinir olan iki arkadaş geldi '' sen nabıon bilader çek elini bakiyim '' dedi. Arkasından ben '' noluyo lan kime ne diyonuz '' dedim. ondan sonra işler kızışmaya başladı. Bana gıcık olan çocuğun arkadaşı geldi ve beni tutup '' gel bakayım sen şöyle'' dedi. O sırada o çocuğa sinir olan mustafa diye bi çocuk '' İsmaile dokunursanız çok kötü şeyler olur agaaaa!!!!'' dedi. Yan sınıfta işin içine karışınca mustafayı tuttular. Ahmetide tuttular. Sonra Siz kimin sınıfına giriosunuz ulan die cihan ile tunahanda onları tuttu. Sonra bukadar karmaşık olaydan dolayı doğal olarak errör verdim iyice sinirlendim okkalı bir küfürden sonra ''YETER BEĞAAAAAAA!!! Noluyo burda şakamısınız LAN SİİİİZZZZZZZ!! '' dedim ve gittim önce tunahana okkalı bii kafa attım o karmaşayı fırsat bilip :ehe ... Sonrada cihanın elinden bir tuttum çevirdim çevirdim çevirdiiiiim çıt diye bi ses gelince bıraktım... Ondan sonra kalanlar kavga edecekti ama hoca gelince hepsi dağılmak zorunda kaldı. Geriye kalan ben ahmet ve 2 tane dayak yemiş çocuktu. Cihan ertesi gün geldiğinde parmağı sargıda çatlamıştı. Tunahan ise burnundaki kırıktan dolayı 2 gün raporluydu ( tunahan boyu uzun olduğu için kafayı sıradan atlayarak atmıştım :D ) ... İşte böyle saçma bi karmaşabi anda oluverdi :D

jackalmami

jackalmami

Üye
dayak yememişsin ki burada :nono:
gerçekten çok karaşıkmış hiç birşey anlamadım :zong: :kop2:

- - - Eklendi - - -

şu fatal errör lafınıda bıraksan iyi olur gün geçtişçe sinir olmaya başladım

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
amma karışıkmış ha :kop:

cukuleaks

Üye
Aynen karmakarışık :kop: Dayak yemedim orası doğru peki şimdi ben kendime sormaya başlıorm bu yazıyı buraya yazma amacım neydi diye :hmmm amaaan yzdım bikere işte buda benden anı olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt