Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konuyu açan arkadaşa çok kızgınım birşeyler eksik ama devam edilsin mi yazdı güvendm devam dedm telefon o gün bugün dür donuyor. yardımcı olabilecek varsa pls
bu konuyu açan arkadaşa çok kızgınım birşeyler eksik ama devam edilsin mi yazdı güvendm devam dedm telefon o gün bugün dür donuyor. yardımcı olabilecek varsa pls
arkadaşım benim telefonumda nokia 603 bende hiçbir sıkıntısı yok donma problemin oyundan değildir format at düzelir muhtemelen
- - - Eklendi - - -
şimdi indirip tekrar kurdum hiçbir problem yok ayrıca devam edilsin mi gibi bişey sormadı
ErSin9006
Üye
bu eksik olan dosya yüzünden diyor zaten onada bi çözm buldum oyunla değilde o dosyayla muhtemelen zaten şimdi konusu varmış yardımcı oldular saolsunlar yükledm bakalım düzelecek mi
bu eksik olan dosya yüzünden diyor zaten onada bi çözm buldum oyunla değilde o dosyayla muhtemelen zaten şimdi konusu varmış yardımcı oldular saolsunlar yükledm bakalım düzelecek mi