Darty'ye güvenim kalmadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Labsente

Üye
    Konu Sahibi
Darty'ye güvenim kalmadı!
Darty'den cep telefonu aldım. Diğer tüm teknoloji mağazalarında bulamadığım ve Darty'de son 1 adet kaldığı için mecburi teşhir ürününü aldım kabul ederek...

eve geldiğimde telefonun imei numarasının mesajlardaki gelen kutusunda bir cep kasko firmasına kaydettirildiğini fark ettim . Ayrıca 3 dakikalık bir görüşme ve telefon rehberinde TC kimlik no, vergi kimlik no benzeri kayıtlar vardı. Tc kimlik numarasını internetten doğruladığımda imei numarasını kaydettiren kişiyle aynı isme sahip olduğunu gördüm.

Kısaca telefonun önceden satılmış olduğu, 2. El ürünü de sıfır ürünmüş gibi sattıkları ortaya çıktı! :off: Artık benim bu mağazaya güvenim kalmamıştır... sizde dikkat edin derim!

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Elinde bu durum için kanıt varsa ki var gibi görünüyor git firmanın suratına çarp gerekirse müdürle görüşmeyi talep et en olmadı tüketici haklarına başvur onlar firmayı rahatsız eder. 2.El bir ürün satmışlar sana 0 ürün hiçbir şekilde satılmadan bir isim üzerine kayıt edilemez bir isim üzerine kayıt varsa bu kandırıldığının resmileştirilmiş şeklidir ve söylediklerine göre telefonun içinde telefona ait olmayan içerikler mevcut. Eğer hiçbirşeyi silmediysen telefonda git adamların suratına çarp gerçekleri.

victory_nero

victory_nero

Üye
gerekirse dava aç böyle ş..... yapacaksın bunu akılları başlarına gelecek.Millet parasıyla artık bişeyde alamaz oldu.Burda %100 sn haklısın ama satarken sana bu ürün kullanılmış daha sonra iade edilmiş demedilerse ve sn o ürünün fiyatının altında almış olursan adamlar haklı çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt