Dark Nebula Pro by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye

:rica:

- - - Eklendi - - -

Sende beğendiysen sorun yok demektir :) rica ederim kardeşim beğenmene sewindim en azından uğraştığıma deymiş harcadığım zamana deymiş bu bana yeter. walla bulabildiğim kadar oyun ikonu yaptım saymadım ama yine en az 50 civarı oyun olması lazım. ya biraz aceleye geldi coutfeel çok baskı yaptı paylaş paylaş die :) aslında sürekli ikon araştırsam ve pc başında daha fazla zaman harcayabilseydim çok daha fazla oyun ve uygulama gömebilirdim 1-2 ay sonra paylaşıwerirdim. sonuçta temada herşey hazırdı sadece bol bol ikon hazırlanıp gömülecekti yani ben bunu 1000-1500 ikon destekli bile yapardım :)

olsun dostum ücretsiz bu kadar belki ilerde temaya sürüm yukseltirsin :)

senin altbarı beşiktaş temasında kullandım gördünmü :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

olsun dostum ücretsiz bu kadar belki ilerde temaya sürüm yukseltirsin :)

senin altbarı beşiktaş temasında kullandım gördünmü :)

aynen free olunca böle oluyo :) dediğin gibi ilerde kafam eserse eksik kusurlu gördüğüm yerleri düzeltir ikon desteğini arttır v2 die çıkartırım belki :) yok görmedim bi bakayım nasıl durmuş:)

FAZLIII

Üye
hacam ben temayı telefona yukleyemıyorum korunan ıcerık yazıyor ne yapacagım =( tema ıcın flash bıle atmayı denedım :D c6-01 belle refresh

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hacam ben temayı telefona yukleyemıyorum korunan ıcerık yazıyor ne yapacagım =( tema ıcın flash bıle atmayı denedım :D c6-01 belle refresh

tema siscontents ile imzalı ama görünen o ki işe yaramıyo yani unsigned yani flash a gerek yok :) hacklemen yeterli yada sertifikan varsa kendi adına sertifikalandırabilirsin. başka yolu yok ya hack ya sertifika :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt