Haber Dark Lands Oyunu Windows Phone'de (türkce Olarak Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

efege

Üye
Bolge ABD yaptım.yine atıyor loading den sonra.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Aman diyim birileri görür neden çalışmayan uygulamayı bize yukletiyorsunuz diye kızar dikkatli olun !
:tşk: güzele benziyor düzelince oynarız
@bulutsuzgece

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

saynesim

saynesim

Üye
atıyor oyundan bellide ondan bedava

MrtAltg

MrtAltg

Üye
oyun güncellenmiş beyler marketten kalkmış indirme linki yok :)

Hagios

Hagios

Üye
Aynen oyun telefonda duruyor ama mağazadan kaldırılmış.Cihazınızda çalışmıyor benzeri bir uyarı var mağaza sayfasında.

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Aman diyim birileri görür neden çalışmayan uygulamayı bize yukletiyorsunuz diye kızar dikkatli olun !
@bulutsuzgece
Konu da belirtmişim uygulama sorunlu diye :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:tşk:

Bay H

Bay H

Üye
daha önce yazılmış

Akhtoher

Akhtoher

Üye
@bulutsuzgece
İçine dert olmuş aldığı eleştiri :(

turbocore35

turbocore35

Üye
kardeşim konu açıyorsan eleştiri almayı göze alıcan özelliklede paylaştığın uygulama bozuksa diye

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
kardeşim konu açıyorsan eleştiri almayı göze alıcan özelliklede paylaştığın uygulama bozuksa diye
Çok düzgün bir konu açtılar da sanki yönetici kapattı. Uygulama bozuktu yönetici de kapattı burada ağlamanın mantığı yok :)

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar konu içinde diyaloglar açmıyalım ve tartışma yapmayalım :no:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaslar konu içinde diyaloglar açmıyalım ve tartışma yapmayalım :no:
Burda herhangi birşeyi tanıtmıyoruz eren kardeş. Senin konunda birileri geçmemiş acısını dile getirdi onu cevapladık hepsi bu.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
tartışmaya kuzum yok , uygulamam bozuktu giderildi şuan konu açık , inşallah bu oyunda gunceleştirme alır

ben kiltilenmesine birşey demedim, sizinlede bir diyalogumuz yok sakin olun size karşı laf ta atılmamış konu açığa kavuşturuldu konuşmalar silinebilir

Son düzenleme:

Üst Alt