turbocore35
Üye
üstte söyledim abd yapın bölgeyi atmaz .Loading ekranında oyundan atıyor.
.üstte söyledim abd yapın bölgeyi atmaz .Loading ekranında oyundan atıyor.
.üstte söyledim abd yapın bölgeyi atmaz ..
Neden diye sorarsan eğer bilmiyorum o tür şeyler hoşuma gitmiyor 
Konu da belirtmişim uygulama sorunlu diyeAman diyim birileri görür neden çalışmayan uygulamayı bize yukletiyorsunuz diye kızar dikkatli olun !
güzele benziyor düzelince oynarız
@bulutsuzgece

yanlış anlaşıldı, sosyal sokak uygulamasına bakarsan sana demediğimi,anlarsın , konu için teşekkür ettim ayrıcaKonu da belirtmişim uygulama sorunlu diye![]()
Rica ederimyanlış anlaşıldı, sosyal sokak uygulamasına bakarsan sana demediğimi,anlarsın , konu için teşekkür ettim ayrıca

İçine dert olmuş aldığı eleştiriAman diyim birileri görür neden çalışmayan uygulamayı bize yukletiyorsunuz diye kızar dikkatli olun !
güzele benziyor düzelince oynarız
@bulutsuzgece

Çok düzgün bir konu açtılar da sanki yönetici kapattı. Uygulama bozuktu yönetici de kapattı burada ağlamanın mantığı yokkardeşim konu açıyorsan eleştiri almayı göze alıcan özelliklede paylaştığın uygulama bozuksa diye

erencim cnm burda konu içinde konu açma yok .Arkadaslar konu içinde diyaloglar açmıyalım ve tartışma yapmayalım![]()
.Burda herhangi birşeyi tanıtmıyoruz eren kardeş. Senin konunda birileri geçmemiş acısını dile getirdi onu cevapladık hepsi bu.Arkadaslar konu içinde diyaloglar açmıyalım ve tartışma yapmayalım![]()
kardeşim konu açıyorsan eleştiri almayı göze alıcan özelliklede paylaştığın uygulama bozuksa diye