ArifYılmaz42
Üye
MÜBAREK İNSAN BENİM 40 LVL HESABIM VARDI SIRF SLOTTAN DÜŞEN İTEMLERLE MİLLETİ ÇATUR ÇUTUR KESİYODUMlevel 40 benim
AGA ÖZELE GELSENE PM ATTIM BAK ORDAN ULAŞ BANAYa baya gem war sen at kaç lewelsin bma level lazım ayrıca bnde 250000 küsür gem war hadi bekliyorum
MÜBAREK İNSAN BENİM 40 LVL HESABIM VARDI SIRF SLOTTAN DÜŞEN İTEMLERLE MİLLETİ ÇATUR ÇUTUR KESİYODUMÖLDÜĞÜMÜ HATIRLAMYORUM BAK BİDE SAĞLAM OLMAN LAZIM 40 LVL GELMEK O SLOTLARI HİLESİZ KESSMEK KOLAY İŞ DEĞİL
- - - Eklendi - - -
AGA ÖZELE GELSENE PM ATTIM BAK ORDAN ULAŞ BANA
sorma kardeşim benim izlediğim taktik önce normal levelları kastım sonra baştan süreli olarak kastım ama öyle zehirli kılıç felan alamıyoruz fena vurmuyor kılıclar ama millete işlemiyor kardeşim.
bi anlatır mısın kardeş nasıl yapıcaz önce v 1.05i mi indirelim 1.06 yı mı yeni oynıyacağım1.0.6 sürümü çıktı para hilesi ile karakterinizi kasıp itemlerini eşyaları alıp kayıt dosyasını saklayıp yeni sürümü yüklediğinizde yerine atarsanız kaldığınız yerden ve sınırsız para ile devam edebilirsinizanlamayan pm atabilir yardımcı oluruz Olurda görürseniz oyundaki adım KonyaSpor
- - - Eklendi - - -
gem hilesi bulan varsa lütfen yardımcı olsun ayrıca
1.0.6 sürümü çıktı para hilesi ile karakterinizi kasıp itemlerini eşyaları alıp kayıt dosyasını saklayıp yeni sürümü yüklediğinizde yerine atarsanız kaldığınız yerden ve sınırsız para ile devam edebilirsinizanlamayan pm atabilir yardımcı oluruz Olurda görürseniz oyundaki adım KonyaSpor
- - - Eklendi - - -
gem hilesi bulan varsa lütfen yardımcı olsun ayrıca
önce v1.0.5 i yükle para hileli olanı itemlerini al hesabını kas sonra oyun kayıt dosyalarını hafıza kartınat ve oyunu sil sonra play storeden indir ve kayıt dosyalarını eski yerine at kaldığın yerden parayla devam et olay buuKardeş bana ayrıntılı anlatırmisin
Arif adasız su hileyi nasıl yapicam anlatır mısın v1
0.5mi önce indirem yoksa güncel versiyonu mu
kayıt dosyalarını özelden yolla para hilesi yapıverem sana yok sa uzun iş anlatması
Yanlış Anlaşılma Sebebiyle Yorumu Değiştirdimkayıt dosyalarını özelden yolla para hilesi yapıverem sana yok sa uzun iş anlatması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?