Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten önemli olan da bu işte, kendinle barışık olman tebrik ediyorum seni...
papakudioflu
Emekli Yönetici
allah her kuluna degişik özellikler verip degişik şekilde sınar dünya sınav dünyası ne şekilde sınanacagını bilemezsin ama yüzün rabbine dönük kendinle barışık olmalısın içinde huzuru buldun mu dünya vız gelir tırıs gider için rahat olsun
allah her kuluna degişik özellikler verip degişik şekilde sınar dünya sınav dünyası ne şekilde sınanacagını bilemezsin ama yüzün rabbine dönük kendinle barışık olmalısın içinde huzuru buldun mu dünya vız gelir tırıs gider için rahat olsun
lise 2 öğrencileri dalga geçmeyi ilkokulda bırakmamış mı bende lise 2yim ama bizde kimse başkasıyla dalga geçmez bunlar hala çocuk sanırım sen takma kardeş boşver
Ben 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim boyun 180 kilomda 67 - 70 felan benim tek sorunum kafamın büyük oluşu ve şekli bu konudan çok muzdariphim bazen dalga geçenler oluyor gülüp geçiyorum kavgayla nereye kadar yoruldum artık kavga etmekten bide laf yetiştirmekten hayat iyice sıkıcı oldu hep ayanaya bakıyorum kafam büyükmü diye gölgeme bakamıyorum hep sinir oluyorum sizce bunun bir tedavisi varmıdır veya tavsiyeniz varmıdır cevap yazan herkes çok büyük sevap işlemişl olur.
Onlar dalga geçmekle, seni yaratanla dalga geçiyorlar.
Rock_in_Rollx2
Üye
Koca kafalı olmak koca kulaklı olmak veya olmamak senin elinde ergenligi birak ve sac modelini değiştir simdi kalk ve aynaya bak ve deki sen büyüksn ben mi büyüğüm de ve saçları dikmek yerine öne doğru it enseyı çok açma ense bol sacli olsun Allah korusn ya o kafan kopsa.d bence artık git ve çeki düzen ver kendine merak etme kız arkadaşında olacak .d