Dalga geçiyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
allah her kuluna degişik özellikler verip degişik şekilde sınar dünya sınav dünyası ne şekilde sınanacagını bilemezsin ama yüzün rabbine dönük kendinle barışık olmalısın içinde huzuru buldun mu dünya vız gelir tırıs gider için rahat olsun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
allah her kuluna degişik özellikler verip degişik şekilde sınar dünya sınav dünyası ne şekilde sınanacagını bilemezsin ama yüzün rabbine dönük kendinle barışık olmalısın içinde huzuru buldun mu dünya vız gelir tırıs gider için rahat olsun
:tebessüm::sarıl: Güzel cevaptı abi.

TheComet

TheComet

Üye

Papa doğru yolu bulmuş :hmmm :tebessüm:

fatih54102

fatih54102

Üye
arkadaşlar maxicepte tıp okuyanlar var resme bakıp geçip geçmeyecegini anlaması için resmini paylaşmasını istedim. Hemen yanlış anlamayın.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar maxicepte tıp okuyanlar var resme bakıp geçip geçmeyecegini anlaması için resmini paylaşmasını istedim. Hemen yanlış anlamayın.

Yok kesinlikle yanlış anlaşılma olmadı, sadece neden istemiş olacağını düşünmüştüm.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Takma Kardesim Dis Gorunusle Dalqa Gecenler Hasa Dinle Dalqa Gecenlerdir .. Sonucta Bizleri ALLAH Yaratti ..

ALLAH'In Yarattiqi Bizi Beqenmemek Ne Haddimizee .?

Sen Gulup Gecmeye Devam Et .. Yada Dalqa Gecenlere Boyle Aniden Suratinin Tam Ortasina Vur Bir Tane Yumruk O Aci Ona Yetecektirr :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Bizim bi arkadaşında kafası büyüktü kocakafa derdik.2hafta önce topraga verdik:cry:.otopsiye göre beyin basınca dayanamayıp patlamış.

incidensin de mi?- :off:

---------- Eklendi @ 05:13:00 ---------- Yazıldı @ 05:11:53 ----------

Takma Kardesim Dis Gorunusle Dalqa Gecenler Hasa Dinle Dalqa Gecenlerdir .. Sonucta Bizleri ALLAH Yaratti ..

ALLAH'In Yarattiqi Bizi Beqenmemek Ne Haddimizee .?

Sen Gulup Gecmeye Devam Et .. Yada Dalqa Gecenlere Boyle Aniden Suratinin Tam Ortasina Vur Bir Tane Yumruk O Aci Ona Yetecektirr :)

budur...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ben 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim boyun 180 kilomda 67 - 70 felan benim tek sorunum kafamın büyük oluşu ve şekli bu konudan çok muzdariphim bazen dalga geçenler oluyor gülüp geçiyorum kavgayla nereye kadar yoruldum artık kavga etmekten bide laf yetiştirmekten hayat iyice sıkıcı oldu hep ayanaya bakıyorum kafam büyükmü diye gölgeme bakamıyorum hep sinir oluyorum sizce bunun bir tedavisi varmıdır veya tavsiyeniz varmıdır cevap yazan herkes çok büyük sevap işlemişl olur.

Onlar dalga geçmekle, seni yaratanla dalga geçiyorlar.

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
Koca kafalı olmak koca kulaklı olmak veya olmamak senin elinde ergenligi birak ve sac modelini değiştir simdi kalk ve aynaya bak ve deki sen büyüksn ben mi büyüğüm de ve saçları dikmek yerine öne doğru it enseyı çok açma ense bol sacli olsun Allah korusn ya o kafan kopsa.d bence artık git ve çeki düzen ver kendine merak etme kız arkadaşında olacak .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...