Dalga geçiyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpaslan1996

Üye
    Konu Sahibi
Dalga geçiyorlar
Ben 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim boyun 180 kilomda 67 - 70 felan benim tek sorunum kafamın büyük oluşu ve şekli bu konudan çok muzdariphim bazen dalga geçenler oluyor gülüp geçiyorum kavgayla nereye kadar yoruldum artık kavga etmekten bide laf yetiştirmekten hayat iyice sıkıcı oldu hep ayanaya bakıyorum kafam büyükmü diye gölgeme bakamıyorum hep sinir oluyorum sizce bunun bir tedavisi varmıdır veya tavsiyeniz varmıdır cevap yazan herkes çok büyük sevap işlemişl olur.

TheComet

TheComet

Üye
Elinde olan bir şey değil ki bu...Sen arkadaşlarını kafana takma boşver... :hmmm

nub

nub

Üye
Allah yaratmış

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
lise 2 öğrencileri dalga geçmeyi ilkokulda bırakmamış mı bende lise 2yim ama bizde kimse başkasıyla dalga geçmez bunlar hala çocuk sanırım :hmmm sen takma kardeş boşver :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
O yaştakilerin büyük çoğunluğu(genelleme yapmıyorum) dalga geçecek bir neden mutlaka bulacaktır. Liseden sonra insanlar olgunlaşıyor artık, çocukluktan çıkıyorlar. Biraz sabır isteyen bir süreç sadece..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O yaştakilerin büyük çoğunluğu(genelleme yapmıyorum) dalga geçecek bir neden mutlaka bulacaktır. Liseden sonra insanlar olgunlaşıyor artık, çocukluktan çıkıyorlar. Biraz sabır isteyen bir süreç sadece..

:good: daha ne söylenebilir ki!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
onlar kafası çalışmayan insanlar. Takma Kafana

yutkun

yutkun

Üye
onlar kendi ayıplarına baksınlar bence dalga gecmek cok ayıp sonucta ALLAH yaratmıs sen kafana onlar gıbi cakalları takma heleki liselilerse tınla gitsin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
lise 2 öğrencileri dalga geçmeyi ilkokulda bırakmamış mı bende lise 2yim ama bizde kimse başkasıyla dalga geçmez bunlar hala çocuk sanırım :hmmm sen takma kardeş boşver :oke:

normalde oyledırde ıste arkadas ortamında 2 tane cocuk olunca mıllette komedıye dahıl oluyor.

Kardesım sen hıc tınlama...
Mesela sana o sekılde seslendıklerınde felan duyma ne yapıyorsan devam et....
Kımse umrunda olmasın...

Yada oyle dıyenın agzını yuzunu dagıt 1 kere mılletın onunde.. Bak bakalım daha dıyebılıyorlarmı ?
Ama cok pıs doveceksın... Kalıbında var zaten..
Kavgayı onermıyorum tabıkı ılk onerım yukardakı.

fatih54102

fatih54102

Üye
resim atarmısın bakalım. Belki çözümü vardır.

turker10

turker10

Üye
herşey insanın kendiyle barışık olmasıyla alakalıdır...

legend5858

legend5858

Üye
Hiç takma kafana boşverrr bende de kilo var dalga geçiyorlardı hiç sallamıyordum seviyorum kendimi böyle :) olmadı değişik saç modelleriyle kapatilirsin bu durumu.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
zaza

zaza

Üye
kendinle barışık olmayı becer önce
misal; boyum 1.65 aksine tüm arkadaşlarım hep benden uzun :D kardeşim bile beni geçti :D kilom 41 mesela bu çok büyük bir eksi kavgada bazen dezevantaj oluyor :D geceleri uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıyorum saat: 03:33 gece gündüz ayaktayım sözde bu halle çalışıyom... Ama yinede tek bi şikayetim yok. Sen kendinle barışık olmazsan insanlar senle nasıl barışık olsun??

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım boşver takma, kafan normal boyutta olsa başka şeyle dalga geçerler.
Hayatla barışık ol. Allah c.c her inanı ona yakışacak olan uzuvlarla yaratmıştır şunu unutma senin omuzlarının üzerinde en güzel duracak baş, şuan ki başındır.

Sana birde anımı anlatayım
Lise yıllarında çok samimi bir arkadaşım vardı, onun başıda normalden biraz iriceydi. Beraber bu arkadaşa bere almaya çıktık. Gezdiğimiz bütün mağazalardaki bereler arkadaşın kafasına küçük geliyordu. En son bir mağazada kafasına uygun bir bere bulduk yalnız diğer mağazalardakinin iki katı para istedi, pazarlık falan yapalım dedik yanaşmadılar. Biz vazgeçtik çıkacaktık ki Arkamızdan az önce bize bereleri gösteren tezgahtar bayan küstah bir şekilde
' -Sen böyle büyük bir bereyi zor bulursun' dedi. Açıkçası ben dona kalmıştım bu laf karşısında. Ama arkadaş alışkın olunca bu tip laflara Şap diye cevabı yapıştırdı
'- Kusura bakmayın ama siz de o berelere göre böyle büyük bir kafa zor bulursunuz'
kız kıpkırmızı oldu.
Sen kendinle barışık olursan olumsuz eleştiriler sana hiç bir şey ifade etmez
HAYAT KISA TADINI ÇIKAR

• Beğen
Tepkiler: fLuke! ve OttomaN TigeR
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Bizim bi arkadaşında kafası büyüktü kocakafa derdik.2hafta önce topraga verdik:cry:.otopsiye göre beyin basınca dayanamayıp patlamış.

kcsoft

kcsoft

Üye
kardeşim onlar daha çocuk belliki takma dalga geçenleri bende gördüm sonlarınıda gördüm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...