Püf Noktası Dahili hafıza arttırma(çözüm içerde)

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Root Şartmı ?

harmless07

harmless07

Üye
sd card da ext4 alanı nasıl bölücez

layuhti

Üye
Telefonunda mutlaka root olmasi gerekiyor.

harmless07

harmless07

Üye
yapmaya çalşıcam teşekkürler telefonumda rom yok felan yok sadece rootlu diyim baştan da

aegeanxtr

Üye
teli bir kere yeniden başlat sorun çözülür.
biraz beklersen bugün yeni sürüm ekliyorum bunda şebeke sorunu yok. :)buyur link

teli yeniden başlatmakla sorun çözülmüyor. Yeni sürümü denedim şebeke gitmiyor fakat bellek miktarı artmıyor.

aegeanxtr

Üye
Uğraşlarım sonucunda v2.1 ile hafızayı arttırtım fakat şebeke yine gitti. Birkaç kere yeniden başlattım şebeke gelmedi sonra kapatıp pili söküp taktım teli açtım şebeke geldi. Sonra yeniden başlattım şebeke yine gitti :vur Neyse ART ye geçeyim dedim cihaz ART ye geçmedi scripti kaldırdım hem şebeke geldi hem cihaz ART ye geçti. ART çok iyi cihaz coşuyor bariz fark var. Yani bu V2.1 de olmamış :birak:

harmless07

harmless07

Üye
nerden indiricez site yabancı da

bakkal77

Üye
kardeş bende cm11 4.4.2 kullanıyorum.telefonda galaxy ace.denemediğim yöntem kalmadı.senın ekteki dosyayı ındırcem şimdi deniycem.olmazsa banada yardımcı ol valla çok müzdarip durumdayım :Dyükledim.değişmedi hiçbşey kardeş ya .ext 4-3-2 alanı tek tek oluşturdum belki 1 tanesinin görür belki diye.olmadı off

serbest888

serbest888

Üye
Dostum yanlış anlama ama yukaridaki leri okuyunca ,resimli anlatımın daha iyi olacağını düşünüyorum.Bende dahil.Yapabilir s e n çok iyi olur.

musatfa17

Üye
1gb rami olan bir telefonda bu işlemi uygulayarak rami 2 gb yapmak herhangi bir hataya sebep olur mu bir zararı var mıdır?

lazye

lazye

Üye
zararı yok ama oluşturucan 1gb ram teldeki 1gb ram performansı vermez...

musatfa17

Üye
Peki daha iyi bir performans için önerir misiniz bunu 2 değil de 1,5 vs ya da yapmalı mıyım s3 kullanıyorum cm 10.2 rom yüklü

lazye

lazye

Üye
2gb yapabilirsin sıkıntı olmaz hafıza kartın class kaç ?

musatfa17

Üye
Hatırlamıyorum :/ 4 sanırım

lazye

lazye

Üye
hmm anladm bi sıkıntı olmaz .. Ama class 1o olsa daha iyi olurdu tabi :)

musatfa17

Üye
Tamam teşekkürler :)

musatfa17

Üye
Bu işlemleri geri almanın yolu var mı ram artmak yerine azaldı

Üst Alt