ya da şöylede yapabilirsin. Sis dosyasını sis contents ile parçala. Rompatcherden open4all yamasını aç. Parçaladığını sis dosyasının klasörlerini private,resource vs. onlar x-plore ile c hafızasına at. Uygulamada menüde gözükür ve çalışır. Fakat. Bu uygulamayı kaldırmak için attığın dosyaları teker teker silmen gerekiyor. Yüklü uygulamalar kısmından kaldırılmıyor![]()

Yok yav hiçbir sorun olmuyor. sadece dosyaları açarken open4all açacan. Daha sonra tüm yamaları kapat. Yamalarla işimiz yokBuda bir yöntem tabiki ama sağlıklı değil
Nedeni sende biliyorsunki rompatcherdeki yamalar açıkken telefon sapıtıyor![]()
Ben Global raceyi böyle kullanıyom c6 da 
Tamam peki anladım yamaların hep aktif olacağını düşünmüştüm..
O zaman senin gösterdiğin yol daha kısa bunu uygulasın.
Teşekkürler![]()

ben sorunu hallettım ama hic biriniz dedigi gibi cıkmadı
Boşver nasıl çözdüğünü ...
Başka bi yöntemde bileşen hatası aldığı uygulamanın üst versiyonunu yüklemiş olabilir.Bazı uygulamalarda versiyon değişik olunca yükleme yolu değişiyor.Belkide böyle çözmüştür![]()

Kafana takma ama sülüman ikimizin anlattığı yöntem işe yarar üzülme yani
Akşam semaver yapalım yine ..
Hoşçakal.!!

ben sorunu hallettım ama hic biriniz dedigi gibi cıkmadı
eğer dahili bileşen hatası veriyorsa bu iki yöntem haricinde hiçbir şekilde çözemezsin. Çözdüm diyorsun. Nasıl çözdün?
haklısın kardeşim teşekkür etseydi iyiydi. fakat boşver. biz alıştık cevabını alıp gidenlere.Boyle sahislari forumda barindirmamak lazim. Isi dustu geldi, insanlar elinden geldigince yardim etmeye calisti, problemini baska bir yolla cozdu. Buraya kadar eyvallah. Ama be saygisiz, birincisi; insan olup neden cozumunu baskalariyla da paylasmiyorsun? sadece kendi isini halletmek icin geliyorsun, ikincisi; yardim etmeye calisanlara neden nezaketen bir tesekkur etmiyorsun, ucuncusu; hadi tesekkuru de gectik niye ukalaca, cok afedersiniz "siz bi pok bilmiyorsunuz" der gibi "hicbirinizin dedigi gibi cikmadi" diyip miktir olup gidiyorsun?
Bu argo yorumum icin tum uyelerden ozur dilerim. Elimden geldigince yumusatmaya, sansurlemeye calistim. Ama gonul isterdi ki daha rahat soveyim.