dahili bilesen hatası nasıl duzeltılmelı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

owerseer2

Üye
    Konu Sahibi
dahili bilesen hatası nasıl duzeltılmelı yardım
arkadaslar bır kac program yukleme yapacagım dahılı bılesen hatası verdı format atmadan nasıl düzeltırım yardımcı olursanız sevınırım

Nonagram

Üye
kullandıın yazılımda kurmaya çalıştığın programın parçaları var onları silip flash atcan

Atacan-

Atacan-

Üye
Format atsanda o hata öyle düzeltilemez.
Yüklediğin programı siscontents ile parçalıyacaksın..
Yüklediğin yazılım içindende siscontents ile parçaladığın sis uzantılı programın içinden çıkan dosyaları nfe ile arayıp yazılımdan çıkartıp tekrar paketleyip yazılımı tekrar telefona atarak çözebileceğin bir olaydır.

Süleyman

Süleyman

Üye
ya da şöylede yapabilirsin. Sis dosyasını sis contents ile parçala. Rompatcherden open4all yamasını aç. Parçaladığını sis dosyasının klasörlerini private,resource vs. onlar x-plore ile c hafızasına at. Uygulamada menüde gözükür ve çalışır. Fakat. Bu uygulamayı kaldırmak için attığın dosyaları teker teker silmen gerekiyor. Yüklü uygulamalar kısmından kaldırılmıyor :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
ya da şöylede yapabilirsin. Sis dosyasını sis contents ile parçala. Rompatcherden open4all yamasını aç. Parçaladığını sis dosyasının klasörlerini private,resource vs. onlar x-plore ile c hafızasına at. Uygulamada menüde gözükür ve çalışır. Fakat. Bu uygulamayı kaldırmak için attığın dosyaları teker teker silmen gerekiyor. Yüklü uygulamalar kısmından kaldırılmıyor :oke:

Buda bir yöntem tabiki ama sağlıklı değil :)
Nedeni sende biliyorsunki rompatcherdeki yamalar açıkken telefon sapıtıyor :D

Süleyman

Süleyman

Üye
Buda bir yöntem tabiki ama sağlıklı değil :)
Nedeni sende biliyorsunki rompatcherdeki yamalar açıkken telefon sapıtıyor :D
Yok yav hiçbir sorun olmuyor. sadece dosyaları açarken open4all açacan. Daha sonra tüm yamaları kapat. Yamalarla işimiz yok :) Ben Global raceyi böyle kullanıyom c6 da :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Tamam peki anladım yamaların hep aktif olacağını düşünmüştüm..
O zaman senin gösterdiğin yol daha kısa bunu uygulasın.
Teşekkürler :D

owerseer2

Üye
    Konu Sahibi
ben sorunu hallettım ama hic biriniz dedigi gibi cıkmadı

Süleyman

Süleyman

Üye

eğer dahili bileşen hatası veriyorsa bu iki yöntem haricinde hiçbir şekilde çözemezsin. Çözdüm diyorsun. Nasıl çözdün?

Atacan-

Atacan-

Üye
:)
Boşver nasıl çözdüğünü ...
Başka bi yöntemde bileşen hatası aldığı uygulamanın üst versiyonunu yüklemiş olabilir.Bazı uygulamalarda versiyon değişik olunca yükleme yolu değişiyor.Belkide böyle çözmüştür :)

Süleyman

Süleyman

Üye
:)
Boşver nasıl çözdüğünü ...
Başka bi yöntemde bileşen hatası aldığı uygulamanın üst versiyonunu yüklemiş olabilir.Bazı uygulamalarda versiyon değişik olunca yükleme yolu değişiyor.Belkide böyle çözmüştür :)

olabilir :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Kafana takma ama sülüman ikimizin anlattığı yöntem işe yarar üzülme yani :)
Akşam semaver yapalım yine ..
Hoşçakal.!!

PriveT

PriveT

Üye

eğer dahili bileşen hatası veriyorsa bu iki yöntem haricinde hiçbir şekilde çözemezsin. Çözdüm diyorsun. Nasıl çözdün?

Boyle sahislari forumda barindirmamak lazim. Isi dustu geldi, insanlar elinden geldigince yardim etmeye calisti, problemini baska bir yolla cozdu. Buraya kadar eyvallah. Ama be saygisiz, birincisi; insan olup neden cozumunu baskalariyla da paylasmiyorsun? sadece kendi isini halletmek icin geliyorsun, ikincisi; yardim etmeye calisanlara neden nezaketen bir tesekkur etmiyorsun, ucuncusu; hadi tesekkuru de gectik niye ukalaca, cok afedersiniz "siz bi pok bilmiyorsunuz" der gibi "hicbirinizin dedigi gibi cikmadi" diyip miktir olup gidiyorsun?

Bu argo yorumum icin tum uyelerden ozur dilerim. Elimden geldigince yumusatmaya, sansurlemeye calistim. Ama gonul isterdi ki daha rahat soveyim.

Süleyman

Süleyman

Üye
Boyle sahislari forumda barindirmamak lazim. Isi dustu geldi, insanlar elinden geldigince yardim etmeye calisti, problemini baska bir yolla cozdu. Buraya kadar eyvallah. Ama be saygisiz, birincisi; insan olup neden cozumunu baskalariyla da paylasmiyorsun? sadece kendi isini halletmek icin geliyorsun, ikincisi; yardim etmeye calisanlara neden nezaketen bir tesekkur etmiyorsun, ucuncusu; hadi tesekkuru de gectik niye ukalaca, cok afedersiniz "siz bi pok bilmiyorsunuz" der gibi "hicbirinizin dedigi gibi cikmadi" diyip miktir olup gidiyorsun?

Bu argo yorumum icin tum uyelerden ozur dilerim. Elimden geldigince yumusatmaya, sansurlemeye calistim. Ama gonul isterdi ki daha rahat soveyim.
haklısın kardeşim teşekkür etseydi iyiydi. fakat boşver. biz alıştık cevabını alıp gidenlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt