Daha önce hiç aldatıldınız mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Malsef ama aldatıldım.Kız çok güzeldi aşırı güzeldi dehşet güzeldi.Ama bi o kadar _ _ _ _ _ _ 'ydu

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
tabiki hayır o kadar uzun ilişkim olmadı.o fırsatı vermedim :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2 kere aldatıldım . . .

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok acı ki , hayatım boyunca unutamayacaği 2 anım var ... Aldatmalar da , hem de 2side en yakın arkadaşlarımla oldu ... Detayları yarın pc den girince paylaşacağım ...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
1 kere

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Çok acı ki , hayatım boyunca unutamayacaği 2 anım var ... Aldatmalar da , hem de 2side en yakın arkadaşlarımla oldu ... Detayları yarın pc den girince paylaşacağım ...
merak ediyorum aslında.bekliyorum..

kpln04

kpln04

Üye
Seneler geçti üstünden kız pişman, bendeki değişimi gördü :eheAyrıca çift eşlilik bana göre değil arkadas demiş ya yedek vesaire, ben kendime yediremem bunu açıkçası..Biliyorum size biraz tuhaf gelebilir ama denedim olmadı, sevdiğim kızı aldatmak bana göre bişey değil..Şerefim izin vermiyor..
kız mı pişman :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

merak ediyorum aslında.bekliyorum..

O halde hemen özetleyeyim ;

Liseyi ticaret meslek lisesi olarak okumuştum ... Okuyanlar bilir , 2 gün okul , 3 gün staj görme zorunluluğumuz vardı ... Perşembe-Cuma okula giderdim , diğer 3 günde staja giderdim ... Benden bir sınıf altta gerçekten iyi anlaştığım bir kız vardı ... Gerek okul zamanı , gerekse akşamları telefonda ara ara konuşurduk . Aramız da kesinlikle aşk a dönük birşey yoktu . Kanka , dost misali yani ... Biz sık sık telefonda görüştüğümüz için akşamları falan , bir gün konuştuğum arkadaşım , dayısı gile gitmişler . Ordan beni arada muhabbet ediyoruz falan işte , ya Ali bir dakika benim dayımın kızı var seni merak ediyor , kim bu sık sık konuştuğun Ali falan diyip duruyor bir saniye telefonu vereyim de konuş dedi ... Neyse kızla konuştuk telde 3-5 dakika falan ... Kız telefonu kapatmadan önce son kelimesinde dedi ki , ben telefonu kapattıktan sonra çağrı atacam , benim numaramı kaydedersin tamam mı dedi kapattı teli :) Sonra akabinde mesaj attı benim numaram diye ... Sonra ertesi hafta hafta baktım cuma günü okul çıkışı beni görmeye gelmiş . Orada bana boş olmadığını zaten göstermişti :) Her neyse birbirimizi tanıyalım falan filan derken arkadaş olduk , sevgili anlamında yani ... 3-4 ay herşey yolundaydı taa ki kıskançlıkları fazlasıyla olsa da :) ... Neyse bir cumartesi günü kıza söz verdim dışarı da gezelim vs diye haberleştik anlaştık ... O cumartesi günü sabah da Bahri diye arkadaşım aradı , bu çocuk da benim 3 senelik lise de sıra arkadaşımdı ..! Dedi böyle böyle kanka , sizin ordaki pop clupta benim arkadaşın doğum günü var sizin oraya gelecem görüşelim falan dedi ... İşte görüştük ettik falan , dedim ben buradan kız arkadaşımın yanına gidiyorum seni de oradan otobüse bindiririz gidersin dedim ... Neyse yol aldık , kız arkadaşımla buluşacağım yere doğru ... Tanıştırdım işte , bahri ile kız arkadaşımı ... Yol da giderken bahri dedi ki , lan olum kız güzel ama boyu kısa gibi lan dedi esprisine , aramızda olan samimiyetten dolayı söyledi bunu bana ... Bende kız arkadaşımın kulağına gittim söledim , takılmak , kızdırmak amacıyla ... Çünkü onu kızdırmaktan çok hoşlanıyordum ... Dedim bahri , sana çok kısasın cüce falan dedi dedim ,vah aşağılık ben ona sorarım dedi ... Dedim nasıl soracaksın be sus şaka yapıyor dedim ... Neyse güldük geçiştirdik ...

Neyse perşembe okula gittik herhangi birşey yoktu... Cuma oldu sabah okula girdim işte , sabah sabah Mehmet Kadir diye arkadaşım koşa koşa geldi , Ali senin kız arkadaşınla , Bahri çıkıyorlar , hatta dün cafe ye beraber gittik , bahri seni kötülüyordu ben de seni savunuyordum dedi ..! O an resmen kafamdan kaynar sular döküldü ... Çocuğun boğazından tuttuğumu hatırlıyorum sadece , ne diyorsun lan sen dedim ... Ali yemin ederim ki dedi ... Bahri yi hemen aradım aradım yok ... Okula gelmemiş ..! İlk derse girdim ama nasıl girdiğimi hatırlamıyorum moral alt üst ... Zil çaldı , direk bahriyi aradım ... Nerdesin dedim ,sanane lan dedi ... Şok geçirmeye bu arada ... Sonra yanında kim var dedim , sanane lan dedi yine , onun yanından kız arkadaşımın sesi geliyor bağırarak bizi bırak biz birbirimizi seviyoruz diyor ... Okulun oraya gel bahri dedim , tamam lan gelecem beklesen orada dedi..! Tabi içim içimi yiyor , sinirden patlıyordum... Arkadaşlarım falan yanıma geldi ne oldu falan diye sordular... Allah razı olsun lisede de inanılmaz çok sevilen bir kişiliktim ... Onlara da durumu anlattım ... Herkes cephe aldı ve sinirlendi Bahri denilen şahısa ... Saat 12 50 ... İstiklal Marşı falan okundu , herkes dağıldı ve karşı da otobüsten inen bahri efendi okulun oraya doğru gelmeye başladı ... Arkadaşlarım falan yanımda tabi ... O an onu görünce gözlerim karardı sakin olmayı başaramadım ..! Yanıma 1 metre yaklaşmadı bile , bir tane yumruk vurdum burnunun o tarafa doğru ağzı burnu kan içinde kaldı ..! Arkadaşlarım sakinleştirmeye çalışıyordu ... Onlar olmasaydı , halini düşünemiyorum bile ... Neyse beni tehdit ederek , otobüse binerek gitti ...! Cumartesi oldu staj bürosundayım , iş çıkışlarında falan kara kara , apaçhi tipli adamlarla karşılaşıyorum ... Yok sen bahriyi dövmüşsün , ben dayısının oğluyum , ben arkadaşıyım , yok ben hapisten çıktım , yok esrar içiyorum vs tehditler ...
Söyledikleriyle kaldılar ..!

O saatten sonra zaten 3 yıllık arkadaşım benim gözümde bir düşmanım , kız ise dünyanın en kahbe insanı haline gelmişti ...Bende boş durmadım , düşündüm taşındım ne yapmalıyım diye ...! İntikam almalıydım ... Kızı aradım , benimle konuşmak istemediğini , görüşmek istemediğini söylemesine rağmen edebiyat yaptım biraz . Çalıştığım staj bürosuna gelmesini söyledim , hayır vs bilmem ne demesine rağmen , bir şekilde ikna etmeyi başarmıştım :)

Neyse , çalıştığım büroya geldi ... Mutfağa çektim ... Ne yaptın cevap yok , amacın neydi cevap yok , mutlu musun cevap yok ... Cevap yok dediğim , sadece suratıma bakıyor hiçbir cevap vermiyor sadece dinliyordu ... Ben de sinirlendim çaktım tokatı ... Hayatım boyunca ilk defa bir kıza el kaldırıyordum ... Çantasını aldı ve bunun hesabını ödeyeceksin dedi ... Sonra telefonuma tehdit mesajları falan attı , öldün sen vs vs ...
Hiçbirşey de çıkmadı ve herkes yoluna devam etti ...

Diğer aldatılmam da asker de oldu ... Onu da yarın anlatayım ...!

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
hmm.geçmiş olsun demekten başka bişigelmez elimden.cidden geçmiş olsun ama..iyi atlatmışsın.ya hala birlikte olsaydın :(

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
hmm.geçmiş olsun demekten başka bişigelmez elimden.cidden geçmiş olsun ama..iyi atlatmışsın.ya hala birlikte olsaydın :(

Öncelikle teşekkür ediyorum Esra dinlediğin için ...
Kısmet değilmiş diyelim . Aldatmak , dünyanın en namussuzca olayıdır . Aciz insandır aldatan kişi ... O kişiyi ben Allaha havale ettim ..!

• Beğen

pelın_

ali naptın ya:),

aldatıldım :)
hemde dogum gunumde pıslık msn de başka kızla konuşmus tabı yakalıdım sonra bıde o erkek demesınmı:)
nese öle bı anı olarak kaldı ıste :ehe

rapege

rapege

Üye
evet hem de çok fenaydı :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Daha önce ne aldattım nede aldatıldım aldatılma konusunda pek bir neler yaşanılır neler hissedilir.
aldatılma olayını evli ciftler arasında olabilecegini düşünüyorum.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Öncelikle teşekkür ediyorum Esra dinlediğin için ...
Kısmet değilmiş diyelim . Aldatmak , dünyanın en namussuzca olayıdır . Aciz insandır aldatan kişi ... O kişiyi ben Allaha havale ettim ..!

YARALARINI DEŞMEK İSTEMEM AMA DEVAMINI ANLATMADINNN..BEKLİYORUM :islik

minoo

minoo

Üye

Seneler geçti üstünden kız pişman, bendeki değişimi gördü :ehe

Ayrıca çift eşlilik bana göre değil arkadas demiş ya yedek vesaire, ben kendime yediremem bunu açıkçası..
Biliyorum size biraz tuhaf gelebilir ama denedim olmadı, sevdiğim kızı aldatmak bana göre bişey değil..
Şerefim izin vermiyor..

Sözün bittiği yer.

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

YARALARINI DEŞMEK İSTEMEM AMA DEVAMINI ANLATMADINNN..BEKLİYORUM :islik

Diğer ikincisi ise daha yeni ... 8-9 aylık olay aşağı yukarı ... Asker de yaşadım ...
Onu anlatırsam , içime oturacak akşam akşam , ağır konuşacağım olmayacak ... Özelden yazarım Esra olur mu ?

• Beğen
brk38

brk38

Üye

Seneler geçti üstünden kız pişman, bendeki değişimi gördü :ehe

Ayrıca çift eşlilik bana göre değil arkadas demiş ya yedek vesaire, ben kendime yediremem bunu açıkçası..
Biliyorum size biraz tuhaf gelebilir ama denedim olmadı, sevdiğim kızı aldatmak bana göre bişey değil..
Şerefim izin vermiyor..
:oke::alkis

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Diğer ikincisi ise daha yeni ... 8-9 aylık olay aşağı yukarı ... Asker de yaşadım ...
Onu anlatırsam , içime oturacak akşam akşam , ağır konuşacağım olmayacak ... Özelden yazarım Esra olur mu ?
kötü olacaksan yazma tabi ama merakımada engel olamıyorum :( ama yazmak istersen beklerim ama istemezsende önemli diil ama yazsan merakımı giderirsin yazmasan da çatlarımmmm..... neyse bbu döngü devam eder karar senin :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...