durumu beğenmedim aslında...açıkça söylüyo olman hoşuma gitti.2 kere aldatıldım . . .
merak ediyorum aslında.bekliyorum..Çok acı ki , hayatım boyunca unutamayacaği 2 anım var ... Aldatmalar da , hem de 2side en yakın arkadaşlarımla oldu ... Detayları yarın pc den girince paylaşacağım ...
kız mı pişmanSeneler geçti üstünden kız pişman, bendeki değişimi gördüAyrıca çift eşlilik bana göre değil arkadas demiş ya yedek vesaire, ben kendime yediremem bunu açıkçası..Biliyorum size biraz tuhaf gelebilir ama denedim olmadı, sevdiğim kızı aldatmak bana göre bişey değil..Şerefim izin vermiyor..

kız mı pişman![]()
merak ediyorum aslında.bekliyorum..
Sonra akabinde mesaj attı benim numaram diye ... Sonra ertesi hafta hafta baktım cuma günü okul çıkışı beni görmeye gelmiş . Orada bana boş olmadığını zaten göstermişti
Her neyse birbirimizi tanıyalım falan filan derken arkadaş olduk , sevgili anlamında yani ... 3-4 ay herşey yolundaydı taa ki kıskançlıkları fazlasıyla olsa da
... Neyse bir cumartesi günü kıza söz verdim dışarı da gezelim vs diye haberleştik anlaştık ... O cumartesi günü sabah da Bahri diye arkadaşım aradı , bu çocuk da benim 3 senelik lise de sıra arkadaşımdı ..! Dedi böyle böyle kanka , sizin ordaki pop clupta benim arkadaşın doğum günü var sizin oraya gelecem görüşelim falan dedi ... İşte görüştük ettik falan , dedim ben buradan kız arkadaşımın yanına gidiyorum seni de oradan otobüse bindiririz gidersin dedim ... Neyse yol aldık , kız arkadaşımla buluşacağım yere doğru ... Tanıştırdım işte , bahri ile kız arkadaşımı ... Yol da giderken bahri dedi ki , lan olum kız güzel ama boyu kısa gibi lan dedi esprisine , aramızda olan samimiyetten dolayı söyledi bunu bana ... Bende kız arkadaşımın kulağına gittim söledim , takılmak , kızdırmak amacıyla ... Çünkü onu kızdırmaktan çok hoşlanıyordum ... Dedim bahri , sana çok kısasın cüce falan dedi dedim ,vah aşağılık ben ona sorarım dedi ... Dedim nasıl soracaksın be sus şaka yapıyor dedim ... Neyse güldük geçiştirdik ...
hmm.geçmiş olsun demekten başka bişigelmez elimden.cidden geçmiş olsun ama..iyi atlatmışsın.ya hala birlikte olsaydın![]()
Öncelikle teşekkür ediyorum Esra dinlediğin için ...
Kısmet değilmiş diyelim . Aldatmak , dünyanın en namussuzca olayıdır . Aciz insandır aldatan kişi ... O kişiyi ben Allaha havale ettim ..!

Seneler geçti üstünden kız pişman, bendeki değişimi gördü
Ayrıca çift eşlilik bana göre değil arkadas demiş ya yedek vesaire, ben kendime yediremem bunu açıkçası..
Biliyorum size biraz tuhaf gelebilir ama denedim olmadı, sevdiğim kızı aldatmak bana göre bişey değil..
Şerefim izin vermiyor..
YARALARINI DEŞMEK İSTEMEM AMA DEVAMINI ANLATMADINNN..BEKLİYORUM![]()
Seneler geçti üstünden kız pişman, bendeki değişimi gördü
Ayrıca çift eşlilik bana göre değil arkadas demiş ya yedek vesaire, ben kendime yediremem bunu açıkçası..
Biliyorum size biraz tuhaf gelebilir ama denedim olmadı, sevdiğim kızı aldatmak bana göre bişey değil..
Şerefim izin vermiyor..

kötü olacaksan yazma tabi ama merakımada engel olamıyorum
Diğer ikincisi ise daha yeni ... 8-9 aylık olay aşağı yukarı ... Asker de yaşadım ...
Onu anlatırsam , içime oturacak akşam akşam , ağır konuşacağım olmayacak ... Özelden yazarım Esra olur mu ?
ama yazmak istersen beklerim ama istemezsende önemli diil ama yazsan merakımı giderirsin yazmasan da çatlarımmmm..... neyse bbu döngü devam eder karar senin