Daha İyisi var Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oooski

Üye
    Konu Sahibi
Ailem General Mobile tanınmadık marka olmadığı için sıcak bakmıyor. Ama ben performans açısından bunu iyi gördüm.

İkna edebilirsem aldırtacağım saten. Bunun gibi performanslılar örneklerdeki gibi 800 TL civarlarında.

- - - Eklendi - - -

Htc One V mi tavsiye edersiniz ? Yoksa GMD mi ? Bana açık ara GMD gibi geliyor.

thebancally

Üye
Htc one v antutu testinden 3000 puan alıyormuş.Gpu su adreno 205 çok kötüdür.Discovery 13000 küsur alıyor.Dağlar kadar fark var. O fiyatlarda discovery den başka android telefon alınmaz.Discovery aldıramıyorsanız nokia lumia 520 alın derim.

oooski

Üye
    Konu Sahibi
Htc one v antutu testinden 3000 puan alıyormuş.Gpu su adreno 205 çok kötüdür.Discovery 13000 küsur alıyor.Dağlar kadar fark var. O fiyatlarda discovery den başka android telefon alınmaz.Discovery aldıramıyorsanız nokia lumia 520 alın derim.

Vay canına arada çok feci puan farkı var. Şu anda elimizde Htc One V var. Hiç bana danışılmadan alınmıştı, babam kullanacaktı. Şimdi bana vermeyi düşünüyorlar ama ben almıyorum. Ram durduk yere 70 lere kadar düşüyor, internet performansı desek kötü.

Lumia520 bakmıştım ama öyle GMD kadar hoşuma gitmedi

fk555897

fk555897

Üye
Oyun istiyorsan General Mobile Discovery'den iyisini o fiyatlarda bulman zor.

fingerback5

fingerback5

Üye
Performans istiyosan gmd al acik ve net.Telefonu sen kullanicaksin ailen degil kendi ihtiyaclarini goz onunde bulundur.

oooski

Üye
    Konu Sahibi
Discovery aldım. Çok memnunum. Hızlı ve gayet iyi çalışıyor. Dokunmatiği gerçekten harika.

Bu gün ( 11 eylül ) doğum günümdü, dün akşam hediye olarak geldi gerçi :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt