Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sayfa 1de yada 2 de ram bilgileri olması lazın kardeş bu yazılım bana göre ki zaten yorumlardada beli şu ana kadarki en hızlı ve stabil bir yazılımdır tabi tercih yinede sizin

--------------- Ekleme ---------------

ram kaç bana ram lazım c hafızası değil hem birde attan inip eşşeğe bin miş gibi olacak ya benim için önemli olan ram
sayfa 1de yada 2 de ram bilgileri olması lazın kardeş bu yazılım bana göre ki zaten yorumlardada beli şu ana kadarki en hızlı ve stabil bir yazılımdır tabi tercih yinede sizin

kemal_gs

Üye
Slm!
Rasim hocam benim tel orjinal ilk defa fw yukliyecem o kadar çok war sizinki gusel gibi duruyor ilk defa yukliyecem orj telefonuma bişe olmaz degilmi bide en iyi fw hangisiyse solermisiniz sizn için..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Slm!
Rasim hocam benim tel orjinal ilk defa fw yukliyecem o kadar çok war sizinki gusel gibi duruyor ilk defa yukliyecem orj telefonuma bişe olmaz degilmi bide en iyi fw hangisiyse solermisiniz sizn için..
kardeş telefonuna hiç bişey olmaz şimdi herkes kendi malını met eder ama samimiyetle söyliyrumki bu fw çok harika tabi tercih yinede senin yükleme ile ilgili bilgileri yazmışim ona bak ayreten jaf kulanımı ile ilgili linkide ekledim bakarak yaparsın

şimdi fw işi bide zevk ve tercih meselesi ama ben bu fw yi tavsiye ederim kemal kardeş

kemal_gs

Üye
kardeş telefonuna hiç bişey olmaz şimdi herkes kendi malını met eder ama samimiyetle söyliyrumki bu fw çok harika tabi tercih yinede senin yükleme ile ilgili bilgileri yazmışim ona bak ayreten jaf kulanımı ile ilgili linkide ekledim bakarak yaparsın

şimdi fw işi bide zevk ve tercih meselesi ama ben bu fw yi tavsiye ederim kemal kardeş

Tamma kardeşim ilk siftahımı senini fw yukleyerek başlıyacam bide bunu attıktan sonra nokianını orj fwsine geri cevirebilirim degilmi..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tabiki çevirebilirsin

leventgaat

Üye
gerçekten hızlı stabil yanlız bende arkadaşın dedği hatayla karşılaştım.temelara girmiyor hemen atıyor.emeğin için teşekkürler.bu hatayı düzeltirsen çok memnun olurum gerçekten hızlı.birde dikkatimi çeken bişey var kurulum için açıklamarında 356 dosyasını masa üstüne indirip c.programfiles.nokia phoenix.Products.RM-356 klasörüne atmamız gerekmiyormu.siz bb5 ten sonra dosyaları masa üstünden seçmemiz gerektiğini yazmişsiniz.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten hızlı stabil yanlız bende arkadaşın dedği hatayla karşılaştım.temelara girmiyor hemen atıyor.emeğin için teşekkürler.bu hatayı düzeltirsen çok memnun olurum gerçekten hızlı.birde dikkatimi çeken bişey var kurulum için açıklamarında 356 dosyasını masa üstüne indirip c.programfiles.nokia phoenix.Products.RM-356 klasörüne atmamız gerekmiyormu.siz bb5 ten sonra dosyaları masa üstünden seçmemiz gerektiğini yazmişsiniz.
kardeş 2 tane yükleme şekli var biri senin dediyin ikinciside benim dediyim farkeden bişey yok benim dediyim hata olmaması için dosyaları manuel kendin seçiyorsun temalarla ilgili sorunsa samimiyetle söyliyorum bu fwyi 10 kez yükedim en az 20 tanede özelden arkadaşıma yükledim böyle bir problem yok tlfonunu yeniden başlat düzelmese yeniden benim anlatığım şekil kur kesinlkle defalarca denenip sonra paylaşıldı kardeş sen yanlış okumuşsun dikatlice

bb5 ten sonra deyil klasörü masa üstüne çıkardıktan sonra jaf işlemine geçeceksiniz

kemal_gs

Üye
Rasim kardeşim bende JAF indirdim kurdum programı açamadım windows7 işletim sitemi nasıl yukliyecem :S

SANSLI38

Üye
Kardeş bende palasibo ya katılıyorum..aynı sorun bendede oldu ne yaptıysa temalara girmedi ve tel hafızası 82 mb degil 75 mb gözüküyor

estami

Üye
Temalara girme sorunu ile karşılaşmadım hard format attım yükler yüklemez ram 82'yi gördü Rasim üstadım hızı ve stabillliği harika iş çep sorunsuz (java) beni hayrete düşüren onca program yükledim hızdan düşüş yok görselliğide bayılldı arkadaşlar.

SANSLI38

Üye
estami kardeş senin cevabın üzerine yeniden hard format attım tele ve yeniden fw yükledim tel ilk açılışta boş hafıza 76.7 mb ve temalara yine girmiyo..ilk kez fw atan biri de değilim flash atmadan önce defalarca kontrol ettim ama sonuç yine aynı

kemal_gs

Üye
estami kardeş senin cevabın üzerine yeniden hard format attım tele ve yeniden fw yükledim tel ilk açılışta boş hafıza 76.7 mb ve temalara yine girmiyo..ilk kez fw atan biri de değilim flash atmadan önce defalarca kontrol ettim ama sonuç yine aynı

kardeşim bende yukledim sorun yok gayet gusel :D

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
şanslı kardeş fw i yapan benim bu dediyin kesinlikle senin eski yazılım ve hafıza kartında kalmış biriken etkenlerden dolayı oluşan bir durum eminim fw de yok çünkü günlerce yükledim sildim kulandım ve 20 tane arkadaşıma bu yazılımı yükledim ve sitede 150 kişin üstünde bu fw yi yükledi en ufak bir sorun yok sana tavsiyem hafıza kartını formatla tlfnunuda yeniden yükle mutlaka düzelir

filozof66

Üye
ne demek kardeş neyse onu söyledim :) önce tele format sonra hafıza kartına format sonra fw yükleme yapıyorum bi sorun yok en sondada bidaha format gerekirse tertemiz kullanıyorum:)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle filozof kardeş biraz önce fw yi 2 arkadaşıma daha yukledim takır takır çalışıyor

aynen öyle filozof kardeş

virgo2000

virgo2000

Üye
n8 ikonlarını ekleyeydin bari görsellik daha iyi olurdu :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kendi yaptığım c6 82 mb ram 55 mb rem buna gerek yok
bu tercih ve zevk işi kardeş kim neyi kulanmak istiyorsa onu kulanır

olabilir tabi ben böyle yaptım

kendi yaptığım c6 82 mb ram 55 mb rem buna gerek yok
kardeş olabilir ama yazılımını bu sayfada tanıtmak olmaz bece ben senin sayfanda kendi yazılımımı met etmem isim de vermem bilen bilir zaten

ammarakca

ammarakca

Üye
Teşekur Ederim Kardeşim...

Üst Alt