r@sim
Üye
fw java ve her konuda mükemel kardeş tavsiye ederim
--------------- Ekleme ---------------
--------------- Ekleme ---------------
fw yi yapan benim spb şarjı kesinlikle etkiler bu kişinin kulanımınada bağlı tabi herşey zevk meselesi3-4 saat konuşma ile 2 gün rahat şarjım gidiyor. burada bi anti paratnez açayım 3-4 saat konuşup 3 gün giden 5800 daha görmedim. etrafımda benimle beraber bir çok arkadaşım 5800 kullanıyor spb kullanmayan arkadaşında aynı kullanan arkadaşın da. yani ne kadar olursa olsun şarj sorunu artık en fazla bir kaç saat etki edebilecek gibi geliyor. spb mobile'yi ilk kullanmaya başladığım zaman en çok hoşuma giden tarafı aram süresi idim. bir önceki gün veya bir kaç saat önce konuştuğum kişi ile kaç dakika kaç saniye konuştuğumu göstermesi idi. 5800 sadece arama zamanını ve en son konuşulan kişi ile ne kadar süre konuşulduğunu gösteriyor. ama spb hepsini gösteriyor. ayrıca kişilerden sayfası ayrı bir sayfa sıklıkla konuştuğum kişileri ekleyip direk ekrandan ulaşılabiliyor. i8910 widget ile 5 ekran oluşturduk diyelim spb ile 5 normal 5 profesyonel sayfa ayrıca arama sayfaları ile bi dünya sayfa oluyor. dediğimiz gibi zevk meselesi.
ama dediğin gibi şarjı çok yediğini düşünmüyorum.
öteki çalışmandan farkı tam olarak neler kardeş gereksiz açılış programlarını engelledinmi bide my nokia felan varya onları sildinmi ev ekranları neler öteki çalışman çok güzeldi bir sürü program yükledim şimdi yeniden yükleyecem