leventgaat
Üye
teşeküerler kardeş hazır sayılır yakında kardeşellerine sağlık aynı hızda c6 fw nide bekliyoruz inşallah...
güle güle kulan kardeştşk kardeş emegine saglık
görüşlerin için teşekürler kardeş olabilir tabieline sağlık anlatımda biraz ayrıntıya yer verebilirmisiniz acaba özellikle çok yenilik yapıyorsunuz yaptığınız yenilikleri düzenli olarak ekleyebilirseniz çok yararlı olacağına inanıyorum kolay gelsin
5230 a olurmu bu
--------------- Ekleme ---------------
bide menuyu 4x4 yapma imkani varmi
canım kardeşim bir eleştiri yapacaksan düzgün ölçüler içerisinde yapacaksın bilmediyin yada anlamadığın bişey varsa düzgün soracaksın ve düzgünde cvb alacaksın 1 bu fw neyi andırırsa andırsın bu benim sorunum ben kendime göre yapıp siteye koydum kimseden bir çıkar karşılığında yapmıyorum teşekür edemiyorsan dahi olumlu 2 bu fwye 6000 ne yakın kişi bakmış 2000 kişisi okumuşsa 500 kişi garanti yüklemiş ve 200 kişiye yakın insan yorum yapmış 15 adet sayfa oluşmuş bir bak bir tanesi fw nin 73 mb ve konuyu anlamadığını yazmışmı benmi türkçe bilmiyorum senmi yoksa bu 6000 kişimi kararı ver jafta crt işaretli ikenmi fw yüklüyorsun aynen şunu demişim crt işaretli ise kaldırın ve faktori seti seçin demişim burda yanlış ne asıl yanlış olan şu ki orda bir tane terbiyesiz pis bi laf kulanmış sen kendi yanlışını onunki ile birleştirip yorum yapıyosun ha madem herşeyi gören birisin o zaman o terbiyesize bir cvb yazsaydın ya ikiniz berabermsiniz bu işler böyle olmaz çamur at izi kalsın ama bizde iz kalmaz çünkü herşeyimizle netiz konuları biraz takip et hiç kimse benim gibi konusuna sahip çıkmamış adamlar başka konudan dosya fw indirmişler fw yi kuramıyorlar konu sahibine msj atmışla gunlerdir cvb bekliyorlar ama nafile ve bana özelden msj atıp yardım istiyorlar bende gereken neyse yapıyorum benim konumu takip et cevapsız msj ım varmı eleştiri yapınca dozajını lütfen aşmayalım o terbiyesiz izmirliye site gerekeni bildirecetir bu fw yi 50 kere yikledim ve hepsindede 80 mb 50 yemi yükleyen 200 kişiyemi yorum yapan 5550 kişiyemi yoksa bir tek sanamı inanayım orda ne anlatıysam aynısıdır ekran koruyucu seçtiğınde samsung widgeti kapatacaksın ekran koruyucunu seçip ve sonra widgete geçeceksin demek neymiş bilmiyosan soracaksın bu fw yi daha tutan olmadı çamur atmaklada önü tutulmaz/QUOTE]
Resmin üstüne küçücük yazmışsın onu görmesek resimdeki gibi yapıcaz ve resimde de tam tersi var.Kaç kere format attım fwden sonra 73 mb hala.Duvar kağıdı olayını eklemen gerek ana konuya.Ben nerden biliyim önce duvar kağıdını sonra samsung widgetı seçiceğimi.
Yazdıklarıma terbiyesiz dediğine göre eleştiriye kapalısın çünkü ortada açık seçik laf ya da kötü bir söz yok.Konuda 82mb yazıo resimde 80 bizde 73.
Başlığa gelince hız mız hikaye gerçek hız istiyorsanız:
Blackstar by kotukoylu,MegalomaniaX v3 ya da Utk4n kullanın
canım kardeşim fw yi beyenmeyebilirsin beyenme gibi mecburiyetinde yok senin derdim başka yok yazı şöyle yok böyle senin fwn en kötüsü bunlar ne ya amacın ne senin kardeşim beyenmediysen kulanmazsın beyenmedim artısınıda eksisinide karşındaki insanı rencide etmeyecek şekilde yorumunu yapar gidersin sonuçta bende bu işi bir para karşılığında yapmıyorum tamamiyle paylaşım ve hizmet insan sedece yapılan o emek için dahi 1 teşekür eder ha mecbur deyibulsin ama bu kadarda olmazki olayın bu kadar üstüne gitmen insanın aklına rekebet en başka bişey getirmiyor ve halen ida ediyosun 73 mb diye kardeşim sende öyledir hatalı kurmuşsun yada başka bir etgen vardır ben sana diyorumki 80 mb olduğunu istersen video istesen sayfada anket açayım sana 80 mb olduğunu kanıtlayacam kanıtlayamasam senden özür dileyecem ama kanıtlarsam sen benden ve tüm yanıltığın kişilerden özür dilermsin sen varmısın bu kadar kesin konuşuyorum ha eyer yoksan demeki öyle bişey yok amacın farklı parmak meselesine gelince benİz[Mir]Kan;3166565' Alıntı:Reklam yapmıyorum.4 fw kullandım en kötüsü seninkisi.Yorum yorum dediğinin de yarısı teşekkürler..Ben kendi görüşümü söylüyorum..Tek kelime ile berbat..Sonuçta bu fwleri indirmek ücretsiz ve benim fwm de yok.Yani amacım rekabet değil.İndirceklere ışık tutmak.Ben dediklerinin aynısı yaptım diğerlerinde ortalama 80 ken bunda 73 de başladı.
Parmak işaretinden kastın sanırım bu:
Bununda kötü bi anlamı yok.Sana yapsam hoşuna gider mi demişsin ki bunda birşey yok
İz[Mir]Kan;3166898' Alıntı:Hatalı kurma ihtimalimde var çünkü anlatımın kötü.Anlattığında tik kaldır demişsin resimde tik var.Kaldır dediğin de resmin üstünde ve yanlış yazmışsın.Ordakilerin aynısı yaz telafuzunu(tam telafuzda değil hani) yazmaya çalışma.
bkzFactory set, faktoriyset değil.)
Ellerine sağlık.
Denemekte fayda var.
zaten bende zaten hatalı kurmaya karşın dedim ve yazdıklarım tabikı resmin ustunde olacak ne demiş aşağıdaki resim dyrum yukardaki demiyorum 73 mb biti sıra facktorisetemi geldı ya kardesim amacın ne siteye girerken içkımi içiyorsun ya konuyu kapat işine bak ne yapsan bu fw 1 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?