Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

süper nezaman dır arıyodum harika herşey mütiş sağol kardeşim ama bi sorum olucak müzik çalara girdiğimde hafıza kartındaki müzikleri görmüyo bunun nedenini anlayamadım cevaplarsan sevinirim tekrar teşekkür ederim

omer9035

Üye
kardeş hafıza kartında music adında bir klasör oluştur oraya at müzikleri oradan okuyor çünkü konunun başında belirtmiştir zaten
not : r@sim kardeş sana sorulan bir soruydu ama yardımcı olmak istedim sadece

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

eywallah kardeşim teşkürler

ekrandaki tuş kilidi çalışıyormu pek çözemedim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
çalışması lazım yada ayarlar güvenlik bölümnde tuş kilit ayarlarını bir göden geçir

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan

hacı sen bu fw yi biraz daha geliştirsen 4 satır klavye flen eklesen çook süper olur yha

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bakarım hacım

bluemai

Üye
kardeş sen bu işten cidden anlıyorsun.. bu fw yi biraz geliştirebilirmisin acaba? c5 tuş kilidi, biraz daha orjinallik filan, var ya Allah razı olsun derim başka aklıma bişey gelmiyor şuan..

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eywallah bakarım şu an başka projem var ama ilgilenirim

bluemai

Üye
sen şu an gerçekten kars ta mısın yoksa oralısın da istanbul da filan mı oturuyorsun?

bluemai

Üye
ben balıkesir de oturuyorum, sizin kars'ta olabileceğiniz ne bileyim biraz uzak geldi bana taa oralar ile buralar arasında çook kilometre var ya, yanlış anlama herhangi bir art ön niyetim yok kars'tan bir arkadaşım hiç olmadı da.. gerçi arkadaş bile değiliz burada.. bazı forumdaşlar arkadaşı bile olmadıkları insanları burada kırıp üzebiliyorlar ya o yüzden..

ha kars ha senin oturduqun şehir aynı ülke topraklarındayız ozmn hepimiz kardeşiz ...

Tepkiler: r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
silentone arkadaşıma aynen katılıyorum hepimiz bun vatanın evladı ve bu topraklar üzerinde yaşadığımıza göre kardeşiz işte bu işin güzeliğide bu birimiz denizli birimiz balıkesir birimiz kars ama aynı dili konuşuyor aynı bayrak ve milletiz kilometreler hiç birşeyi değiştirmez