Daha çok yer bulamadığım için buraya koyuyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zambibwe

zambibwe

Üye
    Konu Sahibi
Daha çok yer bulamadığım için buraya koyuyorum
Ben siz (değerli maxicep üyelerine) bir soru sormak istiyorum konuya gelirsek;
ev sahibimizde bir modem var o kablolu bağlanıyor (laptopunun wireless desteği yok) ancak modemi kablosuz da sinyal yayıyor ben kablolu bir şekilde o ağa bağlanıyorum başka zamanlar için kablosuz da bağlanmak istiyorum ancak ni kimse bilmiyor size sorum şu !
Kablolu bağlandığım zaman bir program veya başka bir yöntem aracılığıyla o modemin ni öğrenebilirmiyim? Kablosuz bir şekilde de bağlanmak istiyorum lütfen yardım edin!
Şimdiden teşekkür ederim

Pm atarsanız çok güzel olur

ancak
facebook.com/mgercinci
ve
[email protected]
ile ulaşabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yazdığından hiçbir şey anlamadım :(

greenmile

greenmile

Üye
ağ adaptörü alırsan bağlanabilirsin kablosuz olarak

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Arkadaşlar kimse anlamamış arkadaşı.

Arkadaşım sen belgelerim klasöründe veya yerel disk c'nin ana dizininde bir çeşit text dosyası vardır. Onu silmediyse eğer, şifresi orada yazılıdır. Olmadı geri dönüşüm kutusuna da bakarsın.

B planı olarak da internette herhangi bir hız testi sitesine gir. (google'a "hız testi" yaz gelir, smile yazan yeri tavsiye ederim) orada ip numarası yazar. O numarayı adres çubuğuna yaz. Karşına modem menüsü gelir. Varsayılan modem şifresi ttnet dir. Eğer o ise ve modeme bağlanabilirsen güvenlik sekmesine gel, orada yazar şifre.

Saygılar...

zambibwe

zambibwe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben arkadaşımın modeminden kablolu olarak internete giriyorum.Kablosuz özelliği de var ancak şifreli ve bilen kimse yok.
ben kablolu bağlandığımda bilgisayara bir iz bırakır mı (şifreyi kastediyorum) olay bu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt