daha çabuk rütbe atlamak isteyen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
bencede rütbenin pek önemiş yok

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
benim rütbe konusunda tek isteğim siteye dosya ekleme hakkına sahip olmamdır.Paylaşım yaparken başka sitelere upload dan dolayı link kayboluyor ve o dosyayı bir daha bulamıyorum

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
o sadece adminlerin işi bizim işimiz bu foruma renk katmak o kadar

--------------- Ekleme ---------------

bencede rütbenin pek önemiş yok
bence var çünkü senin emeklerinin karşılığında o rütbe sana geliyor:nono:

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
rütbe olmassa olmasdır

isterdim ama olmas Admin yapmaz

rütbe çok iyi oluo forumlarda

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
true

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Foruma ilk girilen zamanlarda forumu sevip burada kalmak isteyen üyelerde ister istemez takıntı halini alıyor rütbe.

Başlarda ilk 50 mesaja ulaşmak, 100 -250 mesaj çok ama çok zor geliyor.
Bu takıntı süreci özellikle de binbaşı oluncaya kadar sürüyor ve bazen üyeler arası yarışa dönüyor iş.
Binbaşı olduktan sonra da, yarbay olana kadar o güne kadar yazdığının 2,5 katı kadar mesaj yazmak zorunda olma hissi insanda bir durgunluk bir dinginlik yaratıyor :)
Zaten genel olarak kaliteli mesajlar binbaşı rütbesinden sonra geliyor.
Sonrası da rütbeye dikkat etmeden zamanla gerçekleşen bir süreç.
Binbaşı olduktan sonra neredeyse hiç bakmadım rütbeme. Albaylığa az kalmış...

Ata'nın anlattıklarına katılıyorum..
Hem de virgülüne kadar.. :)

Ben de yeni üye olduğum zamanlar Onbaşı, Çavuş ..... kıdemlerini aldıkça bir takıntı oldu bende.. İllâ ki Yüzbaşı olacağım dedim.. :ehe Bu süre zarfında Ata ile rekabet halindeydik.. :D Binbaşı olana kadar da yeni arkadaşlar edindim, MaxiCep'e bağlandığımı farkettim.. Ortamın ne kadar güzel ve eğlenceli olduğunu farkettim.. Binbaşı olduktan sonra yarış bitti dedim kendi kendime.. :) İşin yoksa 2.500 mesaj yaz... :ehe Şimdi öyle rekabet kalmadı.. Ata zaten farkı açtı..:ehe Mesaj sayısının nasıl yükseldiğini artık farketmiyorum bile.. Dikkatimi de çekmiyor zaten..

Şunu da eklemeliyim kesinlikle mesaj kasma adına boş mesajlar yazmadım.. (Oyun,uygulama bölümlerindeki teşekkürler hariç tabi..).

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
kendi açımdan askerde rütbeli olmanın çok önemi var ama sanal ortamlarda hiçbir önemi yok ama yaş itibariyle genç arkadaşlar bu konuda çok meraklı :)

qwedcsxaz

qwedcsxaz

Üye
valla ben seviyom rütbeyide teğmen olmak için calışıcam

Ozan

Ozan

Admin
[QUOTE="The Patriot";1382035]kendi açımdan askerde rütbeli olmanın çok önemi var ama sanal ortamlarda hiçbir önemi yok ama yaş itibariyle genç arkadaşlar bu konuda çok meraklı :)[/QUOTE]
Rütbe, biraz da saygınlık anlamına geldiği için :)

Önemli olan rütbeyi çabayla ve özveriyle alabilmek tabiki, o zaman herkesin gözünde saygınlık olur aksi halde hiçbir önemi olmaz.

qwedcsxaz

qwedcsxaz

Üye
yaa ben rütbem başcavuş ama ben rütbeyi seviyom valla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt