o başka ben şu an rütbelere değinmek istedim bende bir sürü forum sitesine üyee oldum en iyisi bu
Bence rütbenin pek bir önemi yok...Paylaşmayı seviyor ve yardımcı olabiliyorsan bence bu en iyi rütbedir...Ama tabiki başkalarının fikirlerine de saygı duyarım...Benim şahsi kanaatim bu...
doğru bende daha 5-4 gün önce sadece bir oyu indirmek için üye olduğumu itiraf etmeliyim ama bu forum daki dütbe olayı beni bu forum da devamlı olmaya itti

Samimi olmak gerekirse rütbenin biraz önemi var ama nasıl var ?
Önemli olan rütbeyi, söke söke almak.
Yani biraz daha açmak gerekirse hakkınızla, yardımlarınızla, siteye katılmanızla ve sitede sevilmenizle ..
Yani biraz daha açmak gerekirse hakkınızla, yardımlarınızla, siteye katılmanızla ve sitede sevilmenizle ..
Kesinlikle öyle. Çok kısa sürede 1000'lerce mesaja ulaşan arkadaşları merak edip tüm mesajlarını ve konularını inceliyorum. Saul, tşk, eyw, bunları yazarak mesaj sayısını ve rütbesini artırmaya çalışıyorlar. Dolu dolu bir MaxiCep için boş boş mesaj atmamak gerekir. (Bu söz güzel oldu değil mi arkadaşlar)

ama nasıl oluyor sen adminsin yani siteyi yönetenlerden birisinForuma ilk girilen zamanlarda forumu sevip burada kalmak isteyen üyelerde ister istemez takıntı halini alıyor rütbe.
Başlarda ilk 50 mesaja ulaşmak, 100 -250 mesaj çok ama çok zor geliyor.
Bu takıntı süreci özellikle de binbaşı oluncaya kadar sürüyor ve bazen üyeler arası yarışa dönüyor iş.
Binbaşı olduktan sonra da, yarbay olana kadar o güne kadar yazdığının 2,5 katı kadar mesaj yazmak zorunda olma hissi insanda bir durgunluk bir dinginlik yaratıyor
Zaten genel olarak kaliteli mesajlar binbaşı rütbesinden sonra geliyor.
Sonrası da rütbeye dikkat etmeden zamanla gerçekleşen bir süreç.
Binbaşı olduktan sonra neredeyse hiç bakmadım rütbeme. Albaylığa az kalmış...