daha çabuk rütbe atlamak isteyen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
daha çabuk rütbe atlamak isteyen varmı
arkadaşlar size bir soru soracağım siz daha çabuuk rütbe atlamak istermiydiniz benim aklıma hep bu soru takılıyor ve cevabını birlikte buılmak istedim sevgili adm,n abilerim yanlış anlamasınlar:)

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Doğan

Üye
benim için rütbe okadar da önemli değil maxicep'te ki ortam süper İyiki Varsın Maxicep :)

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
o başka ben şu an rütbelere değinmek istedim bende bir sürü forum sitesine üyee oldum en iyisi bu

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
saol sanada

mc zerem

mc zerem

Üye
bencede rütbe uygulaması güzel

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
bn daha yeni üyeyim ama rütbe uygulaması bnc d gzl..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bence rütbenin pek bir önemi yok...Paylaşmayı seviyor ve yardımcı olabiliyorsan bence bu en iyi rütbedir...Ama tabiki başkalarının fikirlerine de saygı duyarım...Benim şahsi kanaatim bu...

Ozan

Ozan

Admin
Samimi olmak gerekirse rütbenin biraz önemi var ama nasıl var ?
Önemli olan rütbeyi, söke söke almak.
Yani biraz daha açmak gerekirse hakkınızla, yardımlarınızla, siteye katılmanızla ve sitede sevilmenizle ..

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
doğru bende daha 5-4 gün önce sadece bir oyu indirmek için üye olduğumu itiraf etmeliyim ama bu forum daki dütbe olayı beni bu forum da devamlı olmaya itti

Doğan

Üye
Bence rütbenin pek bir önemi yok...Paylaşmayı seviyor ve yardımcı olabiliyorsan bence bu en iyi rütbedir...Ama tabiki başkalarının fikirlerine de saygı duyarım...Benim şahsi kanaatim bu...

Kesinlikle katılıyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

doğru bende daha 5-4 gün önce sadece bir oyu indirmek için üye olduğumu itiraf etmeliyim ama bu forum daki dütbe olayı beni bu forum da devamlı olmaya itti

nedemişler Çayda DEM Maxicep'te KIDEM :D :ehe :naughty:

Ozan

Ozan

Admin
Çayda DEM Maxicep'te KIDEM :kop:

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
güzel söz:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Yani biraz daha açmak gerekirse hakkınızla, yardımlarınızla, siteye katılmanızla ve sitede sevilmenizle ..

evet ama bence ilerde rütbeler alınam teşekküre göre yapılmalı

Odysseus

Odysseus

Üye

:oke: Kesinlikle öyle. Çok kısa sürede 1000'lerce mesaja ulaşan arkadaşları merak edip tüm mesajlarını ve konularını inceliyorum. Saul, tşk, eyw, bunları yazarak mesaj sayısını ve rütbesini artırmaya çalışıyorlar. Dolu dolu bir MaxiCep için boş boş mesaj atmamak gerekir. (Bu söz güzel oldu değil mi arkadaşlar)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Foruma ilk girilen zamanlarda forumu sevip burada kalmak isteyen üyelerde ister istemez takıntı halini alıyor rütbe.

Başlarda ilk 50 mesaja ulaşmak, 100 -250 mesaj çok ama çok zor geliyor.
Bu takıntı süreci özellikle de binbaşı oluncaya kadar sürüyor ve bazen üyeler arası yarışa dönüyor iş.
Binbaşı olduktan sonra da, yarbay olana kadar o güne kadar yazdığının 2,5 katı kadar mesaj yazmak zorunda olma hissi insanda bir durgunluk bir dinginlik yaratıyor :)
Zaten genel olarak kaliteli mesajlar binbaşı rütbesinden sonra geliyor.
Sonrası da rütbeye dikkat etmeden zamanla gerçekleşen bir süreç.
Binbaşı olduktan sonra neredeyse hiç bakmadım rütbeme. Albaylığa az kalmış...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici

Hemşerime yani adminime kesinlikle katılıyorum bazı arkadaşlar msj sayısı artsın diye ona şuna msj atıp duruyorlar.
Bu yuzden teşekkür olayına en çok ben sevindim çünkü teşekkür için msj atıyoduk.Bu sistem çok iyi oldu
şimdi kimin ne paylaşıldıgı ne yararlar sagladıgı daha iyi görünüyor :cool

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ama şôyle bişede var paylaşım yapan kişi saol emeğine salık gibi kelimeleri duymak ister buda teşekkür sistemi ile çôzüldü ama mesajlarada teşekkür edilmeli istek ve ya yardım almak amaçlı konu açildığında konuya yardım eden kişiye teşekkür etmek iyi olacaktır.

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
Foruma ilk girilen zamanlarda forumu sevip burada kalmak isteyen üyelerde ister istemez takıntı halini alıyor rütbe.

Başlarda ilk 50 mesaja ulaşmak, 100 -250 mesaj çok ama çok zor geliyor.
Bu takıntı süreci özellikle de binbaşı oluncaya kadar sürüyor ve bazen üyeler arası yarışa dönüyor iş.
Binbaşı olduktan sonra da, yarbay olana kadar o güne kadar yazdığının 2,5 katı kadar mesaj yazmak zorunda olma hissi insanda bir durgunluk bir dinginlik yaratıyor :)
Zaten genel olarak kaliteli mesajlar binbaşı rütbesinden sonra geliyor.
Sonrası da rütbeye dikkat etmeden zamanla gerçekleşen bir süreç.
Binbaşı olduktan sonra neredeyse hiç bakmadım rütbeme. Albaylığa az kalmış...
ama nasıl oluyor sen adminsin yani siteyi yönetenlerden birisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt